TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ett fönster...

Publicerad 2007-12-05 22:05:14 i Allmänt,

... fick jag i alla fall iordning på innan jag åkte till jobbet. Får helt enkelt hinna klart det andra imorgon mellan shoppingrunda och julbord. Inte så snyggt med gardiner i bara det ena. Men det tar ju sån tid att bubba och bära blommorna till duschen och diska alla faten.
Halvvägs är ändå bättre än ingen start alls.
Fast sen måste jag ta hallfönstret... det är mitt i trappen och hur mycket skit ramlar det inte ner där då?  Klippte ju av mitt älskade lila pärldraperi och hängde där i stället för en gardin som tog bort ljuset i den mörka hallen, men nu är dom pärlorna oooh så dammiga, och blommorna ska vi inte tala om. Tur att det bara är två, men porslinsblomman blir ingen lätt match.

Jobbdagen gick relativt snabbt, trodde ju att det var jag som hade stängning och tänkte börja fjäska för dotter J att vi skulle byta men innan jag hann börja sa hon att det var så segt att jobba till 21.15. Ops tänkte jag... tur jag inte började smöra... haha... hon höll på att garva ihjäl sej när hon hörde vad jag hade tänkt göra.
Jag kom inte hem så tidigt i alla fall för jag hade glömt  mobilen, hemska tanke, kvar på jobbet så jag fick vända. Den da´n bilen stannar i regnoväder mitt på 66:an, det är den dagen man inte har mobilen med sej, skulle jag tro!
Men väl hemma fick jag god kycklinggryta så nu är jag belåten.  Kollar runt lite här i cyber, älskar att titta in på bungalow.dk, så fina adventsstjärnor bland annat. 
Sen är det nog natta... kan inte begripa att jag är så kvällstrött helt plötsligt men det måste bero på detta mörker.

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2007-12-05 22:12:57

ha ha, alltid lika kul att läsa om dina bravader.
Tack för kommentaren i min blogg.
♥Kram♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela