TyraTok

Livet är ett äventyr!

Men satans regn!!!

Publicerad 2007-12-03 21:16:33 i Allmänt,

Nu börjar jag tröttna på det här förb... j-a regnet. Ska man behöva flytta till Kiruna för att få vinter. Vi är inne i december... jag blir galen!! 

För att inte tala om mörkret... mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem.
Igår var jag optimistisk men efter två bilturer till stan och två (korta) turer ut med hundar i konstant hällande spöregn och kompakt mörker så rann det av, trots att jag köpte en så fin snöstjärna med 64 små ljuspunkter  till sovrumsfönstret.  Vann lite pengar på travet i helgen, vi har ett litet travsällskap på jobbet och det går inget vidare men ibland får man  några slantar!
Köpte även extralampor så nu lyser det i alla fönster utom badrumsfönstret... men men... ute är det skandalöst dåligt väder!!
image32
Minns en helg i somras när vi skulle få folk till stugan så var det lika sabla dåligt väder... vi fick spänna en presenning över brasplatsen, men vi hade kul ändå vill jag minnas.
Kan det vara så att vi ska ha regn året om i det här landet numera??

Annars har dagen i stort sett varit bra, jag ska inte bara ösa galla här, tycker det blir trist i längden.
Började jobba 7.30 och upptäckte att jag inte hade någon  blå tröja med mej... vår uniform! En har jag råkat klippa sönder, fråga inte hur, och en låg i tvättkorgen. Kunde ju inte gå i fleecejackan  inomhus, då kokar man bort...  jag testade men nope... inget vidare.
Till slut kom lite folk så jag kunde låna en... medium damstorlek... nja... nå... lite tajt över främre delen av kroppen, måste bort med måååånga kilon till,  men vad fasen gör man. Tror inte chefen gillar att jag står i ett lila linne!

Dotter J kom, ville ha sällskap till lägenheten hon skulle kolla in och jag hakade... trots att våra åsikter krockar rätt rejält vad gäller ekonomi och praktiska saker.
Det var en jobbarkompis till oss som bodde där, vi visste det men  hon visste inte att det var vi som skulle komma, surprise!
Lägenheten var jättefin, så bra planerad!  Bra utrymmen, skaplig maskinell standard och en bra hyresvärd. Dotra tyckte att den låg lite långt bort, hon vill ju bo mitt på Stora torget helst... men nu föll hon till föga. Överkomlig hyra, bra läge, fin lägenhet...  hon tackade faktiskt ja!!  Jag tror att både hon och vi andra omkring henne mår bättre av att veta att det har löst sej.
Nu kommer det att diffa en månad för henne med flytt men hon kan tränga in sej  hos pojkvännen den tiden så får hon råd med soffan hon spanat in.

Nu är jag trött... man blir alltid extratrött efter att man varit i den varma bassängen så jag ska nog strax natta mej för jag ska som vanligt upp halv fem när tisdagen nalkar, och så ännu en vända i bassängen.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2007-12-03 22:53:35

okej låter bra:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela