TyraTok

Livet är ett äventyr!

Nä, nu vet jag inte...

Publicerad 2007-12-29 22:40:38 i Allmänt,

... kan vädret bli värre än så här??
 
Man ser knappt ut genom fönstret här bredvid mej för alla vattenpärlor... suck.
Hittade med ett nödrop hem i mörker och regn. Det borde målas lite fräscha, vita linjer på 66:an annars ligger jag nog i diket en mörk kväll.  Det hade någon gjort igår när jag åkte in till jobbet, fast bilen hade passerat diket och stod uppe i slänten.
Läste i tidningen att det varit halt... märkte inte jag och dieselpärlan av minsann.
 
Nu har jag  just klivit ur duschen med nyfärgat hår. Ljuset på personaltoan på L-badet är inte nådigt, höll på kräkas när jag såg toppen på knoppen. Tur man hade färg hemma... känner mej genast lite fräschare!
Å det behövs efter den här helvetesdagen. Jag vet inte vem som glömt att tänka efter, men det hade verkligen behövts en till personal i cafét nu när det är lov... vi slet häcken av oss idag, kunde inte ens komma därifrån i tid. Tur man jobbade med en effektiv person, annars hade det blivit katastrof eftersom jag inte har rutinerna i ryggmärgen för att jag är där rätt sällan.
När jag handlat och kommit hem hällde jag upp ett glas vin och pustade ut medans vi lagade mat, direkt ur viktväktarnas tidning, kycklingfilé med grönpeppar, smaskens!

Men det är inte alls kul att känna sej helt utpumpad när man kommer hem och sen veta att nästa dag eventuellt blir likadan. Som tur var handlade jag med mej rätt mycket grönt till jobbet och det gick åt, får handla lika mycket imorgon igen... folk verkar trötta på julmat och vill ha lite annat.

Skulle gärna ta ett glas vin till nu men jag ska ju köra imorgon, tänk om man skulle åka dit för bakfyllekörning som kronan på verket, en rejäl avslutning på 2007! :)
Ser verkligen, verkligen fram mot två lediga dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela