TyraTok

Livet är ett äventyr!

Såja!

Publicerad 2007-12-30 23:42:26 i Allmänt,

Nu har man klarat av sista arbetsdagen på det här året... sååå skönt det känns att säja så!

Och inte vart det lika stressigt som gårdagen så vi hann ikapp det vi inte hann igår, skönt. Tur man jobbade med samma effektiva T idag!

Efter arbetet blev det ilfart till OBS för att inhandla lämplig blomster till en av mina äldsta vänner som fyllde hela 48 år idag. Jag trodde det var 49 men som tur var hann jag tänka efter innan jag skrev grattiskortet.
Lade även in ett av mina hjärtan blomstret och det fick beröm i skaran så det finns hopp! :)
Vi  bestämde att vi ska ha ett julstånd... nej inte ett sånt!, tillsammans nästa år på Bjurhovdas julmarknad. Vi är båda kreativa själar och nu när t o m hennes kids är stora så kan vi synka ihop oss.

Det är i alla fall alltid trevligt att komma hem till A och J!
Nu vankades olika pajer och vin, fast jag kör ju numera hem så jag drack Loka, och där var mycket folk som det alltid är lika roligt att träffa. Man ses inte ofta men det känns som om man snackades vid  igår.
Även Tequila, som tillbringat dagen hos dotter D med pojkvän till sin stora lycka trivdes, hon saknar nog familjen K! Hon fick en till pojkvän i form av collien Daffy, han ska nu komma och hälsa på hos oss. Tror iofs att det är matte som vill hit mest men det är lika trevligt!
image46

När jag väl kom hem värmde jag glögg... igen! Ja, det dricks en hel del i december men snart börjar det återhållsamma livet så jag har faktiskt inte dåligt samvete alls.
Fast när jag hämtade Teq hos D fick jag dåligt samvete... hennes L kom med en julklapp, en hel liter Jägermeister!! Shit pommfrit... fattig student med skadad hand ska INTE ge julklappar!
Den var väldans god i alla fall! :)

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2007-12-31 10:09:55

Gott Nytt År
Berith

Postat av: Molina

Publicerad 2007-12-31 10:53:49

Gott Nytt År! Och du, man ska inte ha dåligt samvete över glöggen, herregud.. en månad om året! :0) Jag ska dricka upp den glögg jag har kvar i kväll och sen ska jag spöa kidsen i TP! He he...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela