TyraTok

Livet är ett äventyr!

Beigt och svart

Publicerad 2007-11-21 23:04:21 i Allmänt,

Lite piggare ikväll!
Sov till 10 i förmiddags och började inte jobba förrän 14 så man behövde inte stressa heller, så himla skönt.

Läste lite snabbt i tidningen... såg helt fel. Jag läste: Förbud mot beigehet, men det stod ju förbud mot belgisk enhet! :o)
I och för sej hade jag kunnat skriva under på ett förbud mot beigehet, fram för mer färg!
Tittade på Äntligen hemma igår, och jag som älskar lila höll på att svimma när jag såg hur dom hade målat i ett vardagsrum. Lila på en hel vägg OCH i taket... trodde nog inte riktigt på ideén förrän, självklart, allt var på plats, då var det ju så himla snyggt!
Undrar vad min beiga hyresvärd skulle säga om en sådan sak, hon vägrade betala för min underbara kökstapet! Jag har lovat att rolla den vit när jag flyttar. Men jag tycker det är viktigt att det är lite färg och glädje i köket när man ska diska och göra sånt tråkigt.

Läste en annan rolig sak i Metro. I Italien firade dom svarta kattens dag. Dom tycker så synd om den bespottade katten... tycker jag med. Fast min svarta katt Monster kan nog inte ha det bättre med sina två hem. Så här hittade jag honom nu ikväll när jag kom hem, så fint i skyltfönstret bredvind en gosehund!

                                                                                                                image18

Så den katten går det ingen nöd på. M berättade att folk vill köpa honom där han ligger och jäser på disken och blir ompysslad, men oh no... den här katten är våran gemensamma och det finns inga pengar i världen som räcker till det köpet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela