TyraTok

Livet är ett äventyr!

Energikick sökes!

Publicerad 2007-11-18 23:03:59 i Allmänt,

Hmmm... den där energin jag efterlyste igår kom inte idag heller... vet inte vart den gömt sej?!  Ska kolla under sängen innan jag lägger mej men det vore så tyyypiskt mej att hitta den då, när jag ska sova. Så ligger jag och spånar ideér till smycken, tavlor, raggsockor och allt möjligt så det inte alls går att somna. Ibland får jag gå upp och göra något av ideérna, och garanterat är det bara i mitt köksfönster det lyser.


                                                                                                      


Bristen på energi kan bero på att jag inte sov  bra inatt, drömde att jag dog, helt mysko. Tänkte att jaha, det var såhär syrran kände det när hon försvann.  Hela kroppen kändes som en tung klump och jag kom inte upp ur sängen. Tänkte att jag måste upp... annars går det illa, paniken lurade.
Ärligt talat vet jag inte om jag var vaken eller drömde, allt kändes helt mysko, läskigt värre!  En sådan natt vill jag inte ha igen.

Jag vaknade i alla fall så jag hann duscha och ta en kopp frukostvälling innan jag kastade mej i den varma bilen och for inåt staden. Min käre sambo ställer in bilarna varje kväll och kliver upp hur tidigt som helst... ibland 05.00, för att köra ut den åt mej, för jag kan ju inte koden till bilverkstaden vi får använda som garage. Vill inte kunna den heller, bäst att veta så lite som möjligt!  :o)

Sen var det städning någon halvtimme så att det skulle vara fräscht när gästerna anländer.  Jobbade med N idag med så det kändes inte så betungande för det finns alltid något att prata om och så tänker vi lika, det förenklar en arbetsdag. 
På det andra badet hade det verkligen varit kaos! Dotter J hade öppning av cafeet och hon hade det inte skoj. Det hade gått en propp under natten p g a någon glömsk person så mycket var förstört i kylarna och frysarna. Stackarn slet som ett djur för att få undan allt och nytt och fräscht fram till öppning.

Så nu sitter jag här igen i skärmens sken och beklagar mej att inget blivit gjort. När jag ätit god kycklingfilé med bacon efter hemkomsten hamnade jag på King.com och spelade Wordlink och Klacker i säkert en timme. Fast jag tycker det är ett bra sätt att rensa hjärnan, kan det vara en bra ursäkt???
Jooo, jag gick ju ut med hundarna, det är ju liiite nyttigt! Inte långt visserligen för dom var trötta efter skogsäventyr.
Minsann tvättade jag inte en maskin t-shirts också! Fast det jobbet sköter ju maskinen...

Sen hamnade jag framför TV:n för Parlamentet missar jag INTE!  När jag tittar på TV vill jag se roliga saker, jag vill bli road.  Just nu tittar jag alltid på 21/2 män innan jag somnar, skratt högt för mej själv, tur inte mannen är lättväckt.

Men sen sorterade jag faktiskt lite pärlor. Köpte en stor fin förvaringsgrej med massor av lådor för ca två månader sedan men men... den är inte ens halvfull än utan det mesta är utspritt i små burkar och påsar och på fat över hela matsalsbordet, till vissas förtvivlan.
Men jag känner ju att jag får mer inspiration om det är rörigt och utan inspiration blir det inget gjort... snarare transpiration av stressen över att inget blir gjort! 

                                                                                                  image14

Så här fint var det för några veckor sedan efter mitt om-möblerings-ryck. Belönade mej med lite vin och satt och njöt... tror att min lediga dag imorgon kommer att bestå av att försöka återfå den här känslan. Då ska jag faktiskt även slutföra det som sätter pricken över i:et, att hänga om alla tavlor. Den stora lila tavlan målade min duktige son till mej, fick den i 46-årspresent. Den översta på andra sidan har han också målat och den undre har dotter D skapat. Är så stolt över mina kreativa barn!

Nu är klockan över elva, och jag börjar piggna till så det är bäst att skynda sej i säng innan mina funderingar och ideér  börjar storma in i hjärnan och putta undan tröttheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela