TyraTok

Livet är ett äventyr!

Glögg - i alla fall lite!

Publicerad 2007-11-19 22:32:22 i Allmänt,

      Den kommer i repris idag igen för något gick snett igår så det gick inte att klicka upp den i större storlek. Missar minsann inget tillfälle att visa upp mina skapelser! ;o)
                                                                                                                                                     
Dagen som idag har annars i stort sett varit bra.

Vi sov himlans länge, t o m mannen, till efter åtta. Själv grävde jag som vanligt ner mej längre ner i kudden men hörde mobilen pipa mess runt niodraget.  Anade att det var N som inte var pigg nog för sina babysim-grupper... och det var det, som vi hade kommit överens om.

Åkte in och klev ner i det 34-gradiga vattnet kl 11 med de små nybörjarna på 3-6 månader. Allt som allt var det tre grupper, och sen fick jag halva N:s pastalåda -  gräddigt och gott som 17!
Stannade kvar och snackade lite innan jag åkte hem.

Av städdagen blev intet!
Efter hundpromenad, disk, handling och matlagning, älgfärsbiffar med soltorkade tomater i,  åkte vi in till det stora köpcentret på östra sidan av sta´n. Behövde köpa skor för min rekvisition från jobbet. Den har legat i plånboken i flera månader, men jag insåg ju i somras att jag inte kan trava runt i tofflor, inte ens i fotriktiga Scholl (eller Stånkenbrinken som min gamla pojkvän H kallade dem).
Hittade ett par snygga och bekväma Rykä-dojor, behövde bara lägga till 150 kr så var dom små puddingarna mina. Extra stora så mina gjutna sulor fick plats - stadigt och snyggt!
Vi kikade in på Europris och det brukar ju vara farligt. Vad man kan hitta saker där! Jag köpte garn, målarduk, shampoo, ischoklad och lite annat onyttigt.
Minsann, hann vi inte in på bolaget strax före sju också. Jag har druckit en stor mugg varm god glögg och mannen har kört en liten julölsprovning. :o) 
Kan tyvärr inte klunka i mej mer för imorgon är ju min tidiga arbetsdag, ska ju köra redan vid 5.10 härifrån.
Men imorgon kväll kan jag ta två stora muggar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela