TyraTok

Livet är ett äventyr!

Slask och sent tåg!

Publicerad 2007-11-29 22:43:27 i Allmänt,


Imorse tog jag tåget in till staden, min bil var tydligen på väg till huvudstaden, utlånad!
Det gjorde i och för sej inget, jag ville hinna in en sväng på Panduro innan jobbet.
Naturligtvis var tåget försenat och vädret inte det bästa, småregn och slask. Värst av allt är väl ändå att man vid 46 års ålder inte begriper att man bör ta långkalsonger under tajta jeans så inte låren fryser ill is, och att man bör ha rejält på fötterna, inte mockaboots... tur man hade extrastrumpor på jobbet.

På Panduro handlade jag lite mer än jag hade tänkt, men jag hittade så fina ark till mina julkort, när jag nu ska få tid att göra några över huvud taget?!
Hann i tid till jobbet trots fönstershoppande på vägen och dagen sprang på rätt fort.
S, som jag jobbade med först hade köpt kanelbullar på Shell-macken å hur goda var inte dom till kaffet. Sen kom N och hade köpt Cola Zero och chokladbollar!  Eftersom jag inte hade mat med mej var det enda nyttiga jag åt idag på jobbet en banan, ett kokt ägg och en liiite yoghurt... fiffigt för kroppen.

Jag överlevde i alla fall dagen och när mannen kom och hämtade åkte vi in på ICA Maxi och köpte färdiggrillad kyckling och lite grönt, så helt förtappad i matväg är jag inte.
Köpte även en ny kalender för 2008, måste ju ha något att skriva in schemat i. Vi har ju fått schema ända in i januari och ska man kunna hålla reda på alla udda tider man lägger in så bör man ha dem uppskrivna...
Köpte även trosor men tror jag var optimistisk... när jag höll upp dem här hemma undrar jag om jag får på mej dom. Annars får det blir julklappar till någon med mindre rumpa.

Mina pärlor och julkortsdekorationer hade kommit med posten, man blir så glad när man pillar upp de små paketen med Tradera-fynd, nästan som en liten julafton varje gång.
Hade till och med fått mail från Amelia att det verligen var mina grejer som hade kommit i det stora bruna kuvertet igår!
Så nu känner jag mej rätt nöjd med dagen och faktiskt ganska pigg. I bilen hem höll jag på att gäspa ihjäl mej och undrade hur fasen jag ens skulle orka äta men nu är den tröskeln passerad så jag orkar nog kanske göra ett halsband klart ikväll.
Imorgon ska jag jobba 10-20.15 och sen ska jag träffa lite nya människor jag mött här i cyber för en liten pubrunda, hoppas jag orkar!!  Katten är ju hemma ikväll så det blir väl lite sönderhackad sömn inatt kan jag tänka... men jag hoppas att han känner att han måste vila upp sej inför kattens dag på lördag!  :o)

Fick just en bild från andra datorn i huset... mannen har varit ute i skogen idag. 

image26  

Kantareller i november, helt fräscha! Naturen är förunderlig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela