TyraTok

Livet är ett äventyr!

Snö!

Publicerad 2007-11-03 09:26:45 i Allmänt,

När jag klev upp idag var världen vit. Jag tycker det är fint med snö, det lyser upp. Bara det inte är slask.
Tyvärr vaknade jag ju aaaalldeles för tidigt idag. Mannen skulle ut och jaga så han gick upp kl sex, men sen när han sagt hejdå vid halvåttasnåret så piggnade jag till. Jag försökte verkligen somna om, knep ihop ögonen och drog täcket upp till öronen,  men nejdå!

Så nu sitter jag med en kopp kaffe och filurar.
Tänker på farmor, som hon var... innan hon blev krasslig. Mina barn var hennes första barnbarn, R föddes några dagar efter hennes 45-årsdag.  Nu var hon nyss fyllda 70 med 10 barnbarn varav den minsta 1 år. Sorligt att inte få se de små bli stora... men så är livet.   Stackars farfar.

Min semestervecka är slut, jag börjar jobba halv tolv idag, en kort dag på fyra timmar, perfekt!
Fast min semester tog slut redan igår för det var kris på jobbet och dom bönade. Får jag bra betalt kommer jag in sa jag... hade ju faktiskt tänkt gå på after work innan beskedet om farmor kom.
Jag fick som jag ville och for in och jobbade 4,5 timme och det var inte mycket att göra. Bra med lite extrapengar till jul.  Slog faktiskt in mina första julklappar i torsdags. Man får börja samla tidigt om inte ekonomin tillåter stora utsvävningar under en månad.
   Så här såg det ut för två år sedan!
Jag köpte längdskidor för vi hade så mycket snö. Förra året hann jag dock inte åka en enda gång eftersom jag åkte på öronen två dagar före jul och pajade foten totalt.
Den är ju tyvärr inte bra än, ska hämta formgjutna sulor hos ortopedteknikern på tisdag och jag hoppas dom går i pjäxorna... och att foten håller för någon liten tur i spåret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela