TyraTok

Livet är ett äventyr!

Strulig torsdag.

Publicerad 2007-11-22 22:20:49 i Allmänt,

Cheezuz vilken arbetsdag! I
Inte var det mycket som fungerade idag inte...  grindarna gjorde precis som dom ville. Alltså släppte dom nästan inte in en enda kotte. Jag tror någon har buggat vårt system för när vi ringde till IT-avdelningen såg dom minsann inga fel. Till slut ville man bara rulla ut röda mattan och bjuda in varenda kotte vare sej dom hade kort eller inte.
Å så många dumma frågor under samma dag. Men kanske är man lika knäpp när det gäller andra branscher... dom kanske skrattar läpper ur led åt mej när jag har undringar...?
Tänker nog skicka ett SMS till min dotter J och säga att den här torsdagen kunde hon fasen ha jobbat själv och inte varit på kurs! ;)
Tur för mej att det vart ren övertid.

Men men... det måste finnas dåliga dagar för att man ska uppskatta dom bra dagarna.
 
Min trötthet berodde nog egentligen mer på en sömnlös natt än att det var struligt för sånt brukar jag tåla rätt bra.
Vart så sabla överpigg när jag väl lagt mej igår kväll, tidigt la jag mej till och med. Kanske därför jag inte somnade... kroppen är inställd på sena kvällar...  den kanske rent av är allergisk mot tidiga kvällar!?
Sista gången jag tittade på klockan var den 3.03...  lyckotal för mej, så kanske jag somnade efter den titten... jag vet inte. Vet bara att jag inte förstod vad som hände när mobilens larm började pipa 8.30. Då sov vi båda för jag hade naturligtvis lyckats väcka mannen med mitt TV-tittande inatt.

Skulle åkt hem till dotter D efter jobbet för en fika med scones men jag var helt slut så vi ska ses imorgon och kolla igenom butikerna i staden istället, måste få lite julklappstips. Hinner säkert med sconesen också, hon bakar himla bra! För jag är faktiskt ledig imorgon och ringer telefonen är jag inte anträffbar L! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela