TyraTok

Livet är ett äventyr!

Hobby-time!

Publicerad 2007-10-31 11:10:16 i Allmänt,

Jag njuter, verkligen NJUTER av att inte behöva hasta iväg till kolgrugan varje dag!
Måndagen blev en lugn vilodag och banne mej, börjar inte förkylningen ge vika?!

Helgen blev supernice!!
Visserligen träligt att dra en husvagn, men det går ju an när man har ett mål och inte bara ska ligga och traggla efter vägarna. Nästa mål blir en husbil istället!
 


Nå, vi blev installerade och välkomstdrinken stod på bordet!
Fortsättning med kaffe, tårta och Baileys, MUMS, och så tipspromenad med många vätskekontroller. Älgjägarna kastade lystna blickor mot borden i skogen men rörde inte, tror jag.
Mot kvällningen blev det god mat och mycket dryck, exet och min sambo somnade rätt tidigt men vi andra festade glatt vidare. Så mysigt med en gammal vedspis som värmer! Kul att lyssna på tonåringarna, vi var sammanlagt 20 pers i åldrarna 1 till 50 år!
Det gick bra att sova i husvagnen, fast jag är lite nojig för gasolen...
Sambon vaknade när jag och äldsta dottern kom inramlande i natten och då piggnade ju han till och  pladdrade men till slut blev det tyst. Skickade över storhunden till J så hon inte skulle frysa och jag skulle få bättre plats. T hade lillhunden tryckt intill sej så jag hade space för en gångs skull, skööönt.

TACK snälla K och C för trevlig helg med jättegod mat och dryck!!

Igår, tisdag, for vi in till staden, jag köpte stickor och började sticka julklappssockor. Har även sytt klart min väska som jag pulat med i två veckor och funderar på att göra klart beställningarna på smycken. Tänkte chocka folk lite genom att vara klar i god tid! :o)
Behöver även göra lite juliga smycken och lämna ner till M, som har en djuraffär under mej och har den stora vänligheten att sälja smycken åt mej!                                                      
                           

 
Men idag ska jag först och främst släpa upp en sekretär från källaren. Jag behöver göra om min dator-hörna, vill kunna stänga in datorn så den inte blir så flottig, sitter nära köket och fläkten kunde vara bättre.
Kanske kan man rensa lite i röran och sortera om man får lite mer lådor ... kanske kan man rent av slänga lite skräp och inaktuella papper!

Sen kommer veckans höjdpunkt. Jag och en jobbarkompis ska gå och se och höra på Claes Malmberg i Konserthuset! I love him, hans självdistans och humor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela