TyraTok

Livet är ett äventyr!

Simmande sötnosar!

Publicerad 2007-10-23 22:07:35 i Allmänt,

Inte sjutton vilade jag ut på måndagen. Började städa vardagsrummet, vilket slutade med storstädning och ommöblering!
Jag blev nöjd men vaknade förstås med feber imorse...

Men skam den som ger sej. Klockan ringde 04.45, jag znoozade till fem och sen vart det fart på 66:an in till sta´n. Jag var först där trots fem minuters försening, fick lite panik när jag såg det stora, mörka huset för jag var inte hundra på larmkoden. Fast jag kunde den naturligtvis... sitter väl i ryggmärgen skulle jag tro.
Klockan sex var alla på plats i alla fall och vi öppnade för ivriga morgonmotionärer.

Halv nio skulle halva styrkan iväg på en så kallad  kick-off... det var det inte!  Ett halvtrist informationsmöte om den nya organisationen... får nog maila ledningen och informera dem om vad en kick-off innebär.
Det riktiga roliga var kaffet och kanelbullen, som jag egentligen inte skulle äta, men jag var sååå hungrig.
Fick gå en stund före slutet och missade förstås det som varit liiite roligt, men jag skulle ju tillbaks och ha mina babysar i bassängen. Jag jobbar som babysimsinstruktör när jag inte befinner mej i receptionen, och det är nog ett av de roligaste jobben man kan ha!

Lite mör av dagen och tillståndet for jag hem efter att ha hälsat på yngsta dottern och plockat upp ett kort som Berith (bloggar här) har gjort... och hur snyggt var inte det då! Tack snälla Berith!

Väl hemma hamnade jag i soffan en timme, slocknade som en klubbad oxe. För att sen komma igång gick jag en sväng med hundarna, men hamnade i soffan efter det igen. Kollade på Äntligen hemma, jag gillar alla olika inrednings-och fixarprogram. Blir så sugen att fixa och dona men just nu hyr vi och har tröttnat, men vänta tills jag får något eget igen... dååå!

Men nu... nu sitter jag här i min lilla vrå och smuttar på lite "älgdricka" som sambon kom hem med... påminner om Jägermeister, och det smakar ju medicin så jag tycker det är legitimt en tisdagkväll för att få ner febern. ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela