TyraTok

Livet är ett äventyr!

Tok heller...

Publicerad 2008-08-11 20:58:36 i Allmänt,

...inte orkade jag gå upp när klockan ringde 5.30 imorse!
Ställde raskt om den till 6.30 och borrade ner huvudet i kudden, tror faktiskt jag somnade till lite.
Men när den ringde igen var det bara att pallra sej ur bingen och sätta igång kaffebryggaren för att vakna.
Kom till stationen alldeles för tidigt men som jag sa igår, solen kunde ju skina första arbetsdagen efter semestern och det gjorde den mot en klarblå himmel.
Lagen om alltings jävlighet va!?

När jag klev in i korridoren kl 7.50 stod nästan alla där och hojtade välkommen, kändes lite speciellt och chefen E kom och gav mej en välkomstkram. :o)
När jag väl hittade nyckeln till mitt krypin stod där en begonia och ett stort välkomstkort!
Mmmmm, känner att jag kommer att trivas där.

Men sedan trillade verkligheten bryskt ner i skallen på mej!
Jag kom inte in i datorn, varken på den gamla inloggningen, den var ju avstängd av Konsult och Service men dom hade minsann inte fått igång den nya, suck... fast en kollega loggade in sej så som vi körde under inlärningsperioden.
Men vart tog det vägen som jag lärde in under den perioden??
Snacka om tilt, det var totalt blankt och paniken växte när jag bläddrade i högarna av inkommen post...  trodde nästan jag skulle börja gråta där ett tag.
Gick in till M som ju också är ny, men nu har jobbat en vecka, och frågade hur hennes första vecka var och hon berättade att hon haft en jättedipp på onsdagen och verkligen tvivlat på sej själv.
Hmmm... den har jag nu, sa jag och lommade in till mej igen.
Men skam den som ger sej, telefonen började ringa så jag hann inte tänka så mycket på papperen utan bara anteckna och försöka hitta och svara, så förmiddagen rann undan snabbt.

Efter lunch började det klarna i min semesterslöa lilla knopp och jag lyckades få undan lite i högarna, fast då hittade jag en ännu större posthög i ett fack, bra att ha att göra imorgon också va..?
Så ringde några enhetschefer och undrade varför jag inte svarade på mail, men det kunde jag ju i alla fall förklara med att jag inte kommer in i boxen eftersom ingen inloggning funkar, och då vart dom så snälla och förstående, hehe.
Så ringde N, som också jobbade första dagen efter semestern, fast i caféet på L-badet, och det lättade upp dagen att snacka bort en stund, även om hennes humör inte var i topp efter vattenläckor och halvtaskiga besked.
Men vi ska luncha nästa vecka i alla fall! :o)

Tog bussen hem för tågen går fortfarande halvtaskigt och middagen stod på bordet när jag klev upp för trappan, skönt!
Efter doggywalk  hamnade jag här och det är väl nästan bara vad jag orkar göra efter en sådan rivstart, man är helt enkelt inte van att tänka efter ledigheten.
Men sonen kommer ut med vår bil snart, efter att ha hämtat dotter D med anhang från Skavsta, skönt att dom överlevde reggaefestivalen i Holland!
Lär väl få köra hem honom innan jag kan lägga huvudet på kudden för nattens välbehövliga vila.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela