TyraTok

Livet är ett äventyr!

Lång fredag!

Publicerad 2008-02-08 08:36:52 i Allmänt,

Istället för att ligga och tryna sitter jag här på jobbet... igen!

Skulle haft ledig fredag, men C behövde vara ledig för husbesiktning och jag hojtar ju ja innan jag tänker! :o)
Men hon var ju bussig och tog mina babysar i tisdags, och ja,  pengar  behövs och det är inte sååå illa att gå upp halv fem två morgnar på en vecka...  faktiskt...  om man bara lägger sej i tid och igår lyckades jag krypa under täcket före 23 och faktiskt somna mitt i Seinfeld!

Så är det  lugnt och skönt i huset här när de morgonpigga motionärerna smyger förbi receptionen, bara jag, Titti(smakfullt namn), Roger och Gert.  Lyssnar avundsjukt på hur kul dom har i Åre, det var länge sen man bevistade den orten. Skulle väl i och för sej inte ta mej ner längre ens för blåa pisten längre.

I morse hojtades det dock lite när jag öppnade dörrarna kl 6 eftersom undertecknad fick figurera i lokalblaskan idag... tänk att folk läser tidiningen före kl 6 på morgnarna.

Hoppas jag hinner hem och blunda lite innan kvällens aktiviteter på Sportköket startar 17.00.
Jag vet inte vad vi ska göra förutom laga mat och äta men det är obligatorisk närvaro så det gäller att sträcka upp sej och orka med en lång dag. Men det gick ju bra förra torsdagen så det ska väl funka ikväll med.

Fundrar på om jag loggat in våra telefoner rätt för det är så tyst...  jag har nog inte lyssnat så noga hur vi ska göra numera, en av mina sämre egenskaper...  
Hittade en gul lapp vid tangentbordet med inloggningsanvisningar.... hmmm... tur, nu kom chef U, får se vad jag ställt till med.

Mja... det verkade ok.... puh!
Nu är jag  hungrig... men solo så jag får vänta för dagens frukost kräver lite pyssel, någon måste väl komma snart så jag kan springa upp i lunchrummet och fiffla ihop min shake bestående av vispat ägg, mosad banan, apelsinjuice och mjölk... sååå gott!  Å kaffe, jag behöver mer kaffe!

Annars inget nytt under solen... som vanligt regnar det inte när jag jobber, kan tänka mej att både söndag och måndag blir det storm, spöregn och drivis.

Hehe... nu kom det fram en dam och undrade om jag visste vem hon var... visst, svarade jag, hon är mamma till en gammal bästis från skoltiden.
Jag har sett dej här i flera veckor sa jag, dom går här med barnbarn till simskolan ibland och har även köpt gymkort.
Men mej hade hon inte känt igen förrän hon läst tidningen imorse! :D
Men men... det sitter ju tjugo kilo mer fett på denna kropp än när jag hängde hemma hos dem så jag förstår att hon inte känt igen mej.

Nu kom dessutom L, vår äldsta medarbetare här i receptionen, och ska träna, fasen, är det bara jag i hela huset som inte kommit igång med vårträningen!?
Har inga ursäkter heller för nu är förkylningen väck och foten känns rätt bra för jag har använt mina inlägg och rejäla skor med högt skaft... åh... jaja... ska börja nästa vecka...  tycker INTE det är kul med gym eller spinning, men passen på L-badet som jag vill gå på, t ex afron, funkar inte med mitt schema.
Har i alla fall varit rätt duktig med kosten denna vecka så helt ute och cyklar är jag inte.

Men nu måste jag käka något!

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2008-02-09 09:03:58

Hoppas du hade en trevlig kväll på Sportköket, det hade iaf jag!
Ha ett bra veckoslut med lagom dos av allt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela