TyraTok

Livet är ett äventyr!

TV-freak

Publicerad 2008-02-27 23:08:03 i Allmänt,

Somnade ifrån mina 2 1/2 män igår natt, som jag kämpat för att hålla mej vaken och se dem.
Men icke sa John Blund och stängde säcken!
Tur att det var ett avsnitt jag sett. Fast jag kan se om dom, precis som med favvo-serien Frasier, och Seinfeld, alltid något man missat.
Kollade dessutom på Ett herrans liv, den gillar jag med, för att inte tala om Vänner och Skenet bedrar och... ja, listan kan göras oändlig märker jag.
Kort och gott, jag vill bli road när jag tittar på TV numera. Visst ser jag dokumentärer och engelska deckare m m, men det finns så mycket elände när man ser nyheterna, det kan man inte förtränga men skjuta åt sidan och bli just road!

Nu låter det som om jag tittar på TV jämt men det är mest när jag lagt mej i sängen jag glor, planerar sänggåendet lite efter tablån. Sjukt egentligen...

Imorse vaknade jag vid åtta, hörde att det regnade och försökte knipa ihop ögonen hårt och borra ner huvudet i kudden djupt, ingen vits att gå i spöregn.
Men hur mycket jag än försökte var jag pigg.
Fasen muttrade jag och klev upp, jag vill ju sova länge som en obstinat tonåring! Håller jag på att bli gammal och morgonpigg eller är det bara för att jag haft mycket morgnar på schemat??

Häckade runt med VLT, kaffe, frukost och dator men så slutade det regna så jag bestämde mej för att gå och handla.
Här i byhåla ligger inte lågprisaffären så nära så det tog i alla fall femtio minuter fram och tillbaks inklusive själva butiksbesöket, lite motion  i alla fall.
Hade bestämt mej för att göra kålpudding men glömt att ta ut färs ur frysen, därav promenerandet till butiken.
Så hade ju lönen kommit också och då kliar det i sprättarfingrarna... men på Willys finns inte mycket skoj att köpa.

Arbete mellan 15-21.15 med dotter J.
16.30 låg helt plötsligt en grabb utanför, totalt redlös! En onsdag?
Efter dividerande hit och dit med hans kompisar som ville in och sola ringde vi polisen, han kunde inte stå i fem sekunder ens.
Trevliga polispojkar anlände, fick upp honom, 15 år var han, fick tag i hans mor och ångesten kom hos den stackaren... usch... där stod han i spyor och hade tappat en sko, grät och bedyrade hur mycket han älskade sin mamma, sina kompisar och till och med poliserna, men han ville inte bli som sin pappa...
Jag gick in... orkade inte se den tragiken.
Fick sen höra av en gammal granne att hennes son var kompis med pojken och vad som utlöst hans hopplöshet... man blir gråtfärdig över vårt samhälle ibland.

När jag körde hem kändes det som en återgång till december, kolmörkt, men det är ju bara för att jag varit bortskämd med morgontider på schemat ett tag.
Imorgon är jag ledig och ska följa dotter J på röntgen och sen ska vi shoppa liiiite. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela