TyraTok

Livet är ett äventyr!

Dag 2

Publicerad 2008-01-02 21:20:53 i Allmänt,

Händelserik dag i kolgruvan igen, tur man  hade lyxdag!
Arbetstid mellan 10-16, och det har jag nog nästan aldrig haft en vanlig vardag, det satt inte helt fel!

Folk har handlat gymkort och div andra kort som bara den... är det månne ångest och nyårslöften?
Fast det handlades ju en hel del före nyår med, men då var det för att hinna få ut sina friskvårdspengar.
Det kom faktiskt några sådana stackare idag med som inte riktigt hade planerat så väl, men det kunde vi ju inte göra så mycket åt.

Chockade kontorsfolket lite, dom trodde jag vräkt i mej nästan en hel Alladdin-ask men jag bytte ju bara deras fulla mot våran som nästan var tom. Fick så underliga blickar så jag frågade vad det var... då fattade dom att jag ställt in en annan till dom, inte samma. Hmpf! Så mycket äter jag banne mej inte! :)

Precis när arbetsdagen började lida mot sitt slut kom den lilla pigga tanten som älskar att klaga och jag garderade mej för en dust om löv i entrén eller nåt... men så berättade hon att hon hade halkat,  fallit rakt baklänges och hade ont i huvudet. Hon ville ligga ner en stund så jag skyfflade milt in henne hissen för eskort till vår dagbädd, och då började hon gråta, den lilla späda människan.  Åh... jag blev paff för hon är så himla tuff, och hon sa det själv med. Jag gråter aldrig om det inte är riktigt illa, pep hon. Tänk vad jag kände igen mej...  man borde gråta mer!

Jag kände i hennes bakhuvud och hon hade en rejäl bula, ville liksom inte bara lämna henne... jag skulle ju sluta strax, så jag gick till gymmet för att konsultera. Medan jag väntade på att F skulle prata klart i telefon fick jag syn på två grabbar som jag anade redan i kassan att dom skulle smita in men inte hunnit kolla efter. Dom blev aningen stressade och började irra runt bland maskinerna och tyvärr boys... F kastade ut dem, skönt att han blivit lite hårdare.
Nå... F lyckades övertala lilla damen att ringa taxi istället för att ta bussen och sedan ringa sin son.
F har tumme med gamla tanter! :)  Hoppas att allt gick bra!

Hann förbi chief A för att lämna mina blombudslappar på hemvägen, vill ha den lönen NU!
Hann även till Järnia... den boken var inte stor, har fått betydligt större i brevlådan men kartongen var ju onödigt luftig runt omkring den. Det var en bok jag hade tänkt som julklapp, vilken tur att tre av mina närmaste fyller år i januari!
Fast det är inte tur när det kommer till den ekonomiska biten förstås...

Själv fick jag god lax när jag kom hem, sen tog jag mig en liten mikrosömn i soffan och tänk vad man vänjer sej snabbt vid att göra ingenting!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela