TyraTok

Livet är ett äventyr!

Innan värmen slår till...

Publicerad 2008-07-27 09:48:29 i Allmänt,

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt, fågelkvitter och värme gjorde det omöjligt att somna om så jag gick upp runt 7-tiden! En lördag!
Fixade igång kaffebryggaren, loggade in och läste bloggar och tidningar, spelade på King.com och Betapet.se här i tystnaden, rätt skönt.
Funderade på om jag skulle ta ut hundarna på en promenad innan det blev knallhett men men... latmasken vann och mannen fick sova vidare.
Han hade garanterat vaknat när dom två odjuren dundrade nerför trappan, så det var ju ett litet av barmhärtighet också i det beslutet. :o)

Häromkvällen pep det i mobilen, en inbjudan.
Eftersom du inte kunde åka med till Åre (det krockade med annat tyvärr) så kan du väl åka med till Emmaboda i fyra dagar med gratis resa och betalt rum på Boda Wärdshus!
Oich, kan man motstå sådan!?
Mannen sa genast att jag skulle åka, det skulle bli mycket roligare än festen vi ska på i helgen så jag ringde omgående upp och tackade ja.
Kära gamla väninnan A!
Hennes yngsta dotra ska på festivalen och eftersom hon bara är 15 vill den ömma modern finnas i närheten,  men bara i närheten.
Vi ska tydligen åka runt, bl a till Öland har A bestämt och jag, jag bara hänger med,hehe.

Så då blir det i alla fall en liten tripp i sommar.
Vi hade ju tänkt åka till Öland och tälta men räkningen från tomtfyllandet i stugan gick på 4 500 så det blev ju inte tal om att åka någonstans.
Så då tyckte mannen att jag var värd den här trippen, han åker nog till stugan med hundarna och donar för sej själv, eller går på festen, han får se.

Igår var vi i alla fall på exmannens femtioårs-fest som slogs ihop med kottarnas 2- och 5-årsdagar.
Stort ståhej med god mat, men jag åtog mej att köra, annars hade hundarna fått vara ensamma alldeles för länge för sonen/chauffören slutade jobbet så sent.
Tog ett glas vin här när vi kom hem, klockan var halv elva och det var så underbart varm ute.
Mobilen ringde,  maskinist H med följe satt på Sjökrogen och uppmanade oss att åka in.
Meeen, fasen att du inte ringde innan sonen hann hem då sa jag, för då hade jag garanterat åkt med in för en partykväll, det var ett tag sen nu och H älskar att dansa så det brukar bli bra kvällar.

Men det får bli någon annan gång, nu är mannen vaken och kaffet skall intagas i trädgården fick jag just höra.
Innan solen kommer runt hörnet och man inte kan vistas där ute mer för dagen, måste nog besöka en badstrand idag... hitta en vassrugge att gömma mej bakom.

Kommentarer

Postat av: Kattis

Publicerad 2008-07-27 15:08:37

Ah, det är nåt med Uppsala alltså. Bäst att undvika det stället, hihi.

Nej, det är ju fint där.

Ha en skön eftermiddag!

Ska över till grannen och fika nu.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela