TyraTok

Livet är ett äventyr!

Vad hände?

Publicerad 2008-07-09 18:05:25 i Allmänt,

Men tack då för att solen försvann bakom envisa moln lagom till man slutade, vems fel det nu var... ;o)

Efter en lat måltid på Max på hemvägen, jag gillar low carbo-burgaren i sitt stora salladsblad, så åkte mannen för att hjälpa till med höet och jag ska ut med doggarna innan jag vilar middag inför biobesöket.
Vore inte så kul för A om jag halvlåg i fåtöljen och drog timmerstockar halva filmen.

Drog en snabbrepa in på Panduro på lunchen och handlade papper för hela 33 kr, måste ju försöka pyssla ihop dessa födelsdedagskort innan familjen A-K kommer hem från Norge.
Jag ser ju framemot en femtioårsfest, och femårskalas, det har jag klargjort!

Ja, annars inte så mycket nytt sen igår... fick skriva på mitt anställningspapper idag, så man inte är blåst när man kommer glad i hågen 11/8, haha.
Sladdar och kablar kom på rätt plats även om R inte riktigt gillade min upphängning men den var ju tillfällig, vilket jag förklarade för honom och gav honom den stora äran att göra det snyggare när jag är borta.
Gav honom också båda dom stora kartorna som hängt där inne för den som jag trodde visade mitt upptagningsområde visade något helt annat.  Området kring min gamla arbetsplats närmare bestämt och där vet jag ju hur det ser ut.
Får fixa en bättre karta så jag hittar när jag ska ut och kolla läget.
Tipsade vaktisen om den lilla braiga kartboken vi har när vi kör blombud och genast införskaffade han sådana åt oss, vilken service!!

Nehepp, på med joggingskorna och kopplen!

Kommentarer

Postat av: Molina

Publicerad 2008-07-09 21:55:51

Ja ähum harkel.. Det kan ha varit mitt fel där att solen försvann. Men den återkom ju lite senare, tog bara en liten tvätt-paus tror jag minsann... :0)

Postat av: Åsa

Publicerad 2008-07-09 23:45:01

Du verkar ha "tumme" med karlarna på det nya stället..

Du ska se att allt kommer att bli så bra så.

Ha dé!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela