TyraTok

Livet är ett äventyr!

Hår på gott och ont

Publicerad 2008-03-09 12:14:51 i Allmänt,

Såja, nu är färgen inkletad, jag ser redan hur rött det är... vad jag än väljer blir det lite mer rött än jag tänkt, t o m om jag tar rent bruna nyanser.

Y, som varit hårfrissa, tycker att jag ska klippa mej jättekort, ha en sån där käck flikig frisyr som man måste ha tonvis med gele och spray i för att få till det, men oh no.
För det första... alldeles för tantigt för mej, och jag har tunt hår, jag skulle få ha så mycket stylingprodukter i håret att huvudet blev så tungt att jag fick sjukskriva mej för nackproblem igen.
Nu har jag ju haft kort i nacken och längre fram men jag trivs inte om jag inte får ha lite längre hår, i alla fall så det täcker nacken. så nu när det växt ut måste jag nog börja filura på en annan frisyr... 
L, kollega som också varit frissa tyckte min nuvarande frisyr var såååå fin, men jag fick champinjon-varning när jag såg mej i spegeln efter det besöket hos frisören.
Jag vill INTE se ut som en svamp!
Nu ska tilläggas att både Y och L är äldre damer, och L tycker till och med att vi är i samma generation men för bövelen, hon är född på 40-talet och jag är tillverkad på tidigt 60-tal.

Lite mer ointressanta detaljer... hehe!

Igår lärde jag mej en ny sak! Att bogsera en bil, jag har tidigare bara suttit i den bilen som blir bogserad.
Mådde nästan illa av nervositet när linan var på plats och jag insåg att jag skulle tvärs över staden, men det gick ju hur smidigt som helst.
Fick  beröm av brorsan till och med, han hade blivit dragen av många karlar som gjort det sämre!
Inte illa pinkat på kvinnodagen och allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela