TyraTok

Livet är ett äventyr!

Hurtbulle..?

Publicerad 2008-03-06 17:35:22 i Allmänt,

Känner mej duktig, för en gångs skull.

Igår hade jag ju tittat fel på schemat, det var inte alls jag som skulle stänga utan jag slutade 20.00 istället för 21.15.
Hur kan man missa något sådant??
Istället för att åka hem gick jag upp på gymmet och tränade i 35 minuter!  Guuud så nöjd jag kände mej efter det, fast jag sov inget vidare inatt, kanske chockade jag kroppen med så sen träning...

Var följdaktligen seg som sirap imorse och ännu segare blev jag när det bara fanns en enda person utanför när jag låste upp dörrarna kl 8.
Brukar vara fler träningssugna på morgnarna, fast jag öppnar ju oftast de tidigare morgnarna när folk får simma kl 6 också, så då är det fler som hänger på låset.
Minns att jag simmade några gånger så tidigt med tanterna på Tingsrätten när jag väntade mitt första barn, 1982, hurtigt värre, men jag fick sådan kramp i fötterna att jag knappt kunde kravla mej upp på stegen och ur bassängen.

Slutade redan kl ett idag och åkte med dotter J till Harry Berglunds för att välja ut tapeter till nya hemmet, hon ska få hela lägenheten renoverad! 
Det terracotta-färgade vardagsrummet med ekollon-bård är ingen hit...

Vi hade väl förväntat oss fem olika trista val men fick bläddra i två kollektionsböcker med jättefina tapeter!!
Det blev ju riktigt roligt, och vi hade i stort sett samma smak, fast det är ju hon som ska bo där så hon hade ju självklart sista ordet... även om jag skulle velat bestämma allt! :o)

Efter det tog vi en tur på Plantagen, köpte gräsfrö till vår lilla plätt men jag tror hundarna kommer att speeda runt så det inte blir mycket gräs i år... heller...
Köpte även två små krukor med påskliljor, en till J och en till mej.
Hon har ju egen fin balkong nu att pynta,  och jag vill ha lite fint på trappan, kanske ta in tomtarna som står kvar i ett hörn och blänger, dom funderar säkert på varför dom inte blivit undastoppade ihop med julgransfoten... fast den står å andra sidan inne i trappan... hm... som sagt... jag är ingen städfreak.

Efter god laxmiddag kikade dans/snickar-Mattes släkting in men han var ju tyvärr inte med... men R fick en kopp kaffe i alla fall.
Tror alla gubbs har tråkigt här när vår bildoktor är i Afrikat. Bilverkstaden är ju liksom lite som ett vuxendagis ibland...
Men han kommer hem på min födelsedag så då blir det som vanligt igen.

Lyssnade på den mer kände bildoktorn på radio Rix imorse, det var en rolig prick.  Har inte sett något program med honom på TV och det ångrar jag lite nu när jag hörde honom.

Nu är jag trött, vi har gått en liten promenad med hundarna och jag vill ta en powernap, men det är ju ingen vits för då sover jag inte ikväll och hur ska jag då komma upp 4.30 imorgon bitti??

Kommentarer

Postat av: linda

Publicerad 2008-03-06 20:45:55

Vad kul att du tittar in till mig!

Det där med att hunden speedar upp gräsmattan känner jag igen!
Som tur är har vi en väldigt stor tomt, så han kan inte speeda upp allt!
Men han jobbar på det!

Postat av: TT

Publicerad 2008-03-08 09:34:16

Linda! Jag inte bara tittar in, jag följer ditt slaviskt och fortsätter imponeras och glädjas! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela