TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ledig i solen

Publicerad 2008-03-03 23:21:03 i Allmänt,

Ledig dag och solen skiner - inte alltför ofta den kombinationen stämmer.

Gick en promenad med hundarna, det var lite kyligt men det står man ut med när solen värmer ens vinterbleka näsa.
På eftermiddagen åkte vi in till sta´n för att hjälpa dotter J handla gardinstänger och diverse annat, hon hade redan fått bra ordning i nya lyan.
Men hon är ju den ordningsamma typen, vart hon nu ärvt det ifrån...

Annars har jag tagit det rätt lugnt.
Tvättat lite, börjat fixa med nya gardinerna som var för långa och börjat spänna upp min fina älg som  jag fick för några veckor sedan på syfestivalen.
Mannen snickrade ihop en träram och när jag var nästan klar tog det slut på staples i häftpistolen förstås.
Varför tar dom alltid slut just när man bara har lite kvar?!

Brorsan ringde och behövde eventuell bogseringshjälp men precis när jag var på väg ut genom dörren ringde han igen, bilen hade startat. Skönt för både honom och mej, tanken på färden in till staden lockade inte direkt.
Men jag hjälper honom gärna, han har ställt upp så mycket för mej och kottarna, och gör det fortfarande hela tiden.
Jag har ju inte mycket släkt här i Sverige, bara brorsan och en kusin, resten är i Finland och det är bara en bror där som jag har kontakt med.
Släkten är enormt stor på båda mina föräldrars sida men jag har noll koll på dem.
Min lillebror håller mej lite underrättad emellanåt... t ex berättade han att bröderna Hautamäki som är duktiga backhoppare i världseliten är mina kusiner så nu har jag  i alla fall sett några av alla mina okända kusiner på TV!

Kom precis på vad det var jag skulle göra idag, sablars dåligt minne man har.
Skulle ju skriva diplomen till mina babysar, sista lektionen imorgon... shit... får försöka hinna det på jobbet imorgon för nu är jag för trött för att få det rätt.
Gick upp strax efter åtta imorse och har inte sovit någon middag så jag lär lägga mej nu, ska ju upp halv fem... suck, pust, stånk och stön.
Fördelen är ju att man slutar tidigt och jag hoppas hinna det jag inte hann idag, som att plantera om blommor, göra klart ett beställt halsband och ringa A och höra hur hon mår, vilken behandling hon slutligen skulle få.
Ops... skulle ju posta en tunika som jag sålt på Tradera också, men å andra sidan var det väldigt trögt att få betalt för den så hon kan vänta lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela