TyraTok

Livet är ett äventyr!

Noll och intet

Publicerad 2008-03-27 09:36:15 i Allmänt,

Nejnej, jag fick inget gjort igår kväll trots att burken är borta.

Jag jobbade bara fem timmar men var så in i nordens trött när jag kom hem att jag kunnat lagt mej direkt, men så asocial kunde jag inte vara, eller snarare ville jag inte vara det.
Tog en kopp thé, fotboll i sonens rum och hockey vardagsrummet... njä... jag spelade två matcher alfapet på mannens bärbara, sen gick jag ut med hundarna och vid 23-tiden låg jag i sängen, somnade nog efter en kvart redan.
Måste varit anspänningen över kraschen igår... och de kvinnliga besvären kom ju också som ett brev på posten... suck... trodde det skulle försvinna när man kom över en 45 sådär men nej då, punktligt kommer det en gång i månaden som ett litet rött paket utan vita snören.  Eller vita snören...hm ... äh... fånigt!

Ute skiner solen och här inne sitter jag med Roger, Titti och Gert.  Slutar ju redan 15 idag så jag hinner väl med lite sol, måste storhandla nu när lönen kom också. Ett besök på ÖB får det bli efter jobbet tror jag.
Måste in en vända på Systemet, vad ska intagas på lördag tro... träff med Mea-Culpa-sajten, kan bli livat! :o)

Mannen ringde just, storlarm hemma i byhåla, så många ambulanser och polisbilar hade åkt förbi vår grind... undrar vad som hänt...
Kunde blivit storlarm hos oss i förrgår.  När jag kom hem från jobbet på eftermiddagen kom mannen samtidigt från affären och lillhunden mötte oss nere i dörren och gick inte med upp, underligt nog.
Vi kände att det luktade bränt när vi kom uppför trappan och upptäcket att en platta stod på för fullt, med en tom stekpanna på.
En chokladask låg på golvet nedanför... sablars... den lilla Smilla hade hoppat ut på spisen och tagit ner chokladasken och samtidigt råka komma åt reglagen. 
Vilken tur att det inte var plattan som det stod en plastskål med chips på... och vilken tur att vi inte åkt bort en längre tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela