TyraTok

Livet är ett äventyr!

Somrigt

Publicerad 2008-03-08 13:28:42 i Allmänt,

Solen skiner och här inne sitter jag och tittar ut, ser varmt och skönt ut, nästan som en sommardag, fast det finns ju inga löv på träden än förstås...
Det är så mysigt när björkarna börjar spricka ut, tussilagon lyser gult i dikena och fåglarna kvittrar som tokar!
Hörde faktiskt svanar igårkväll bortåt sjön!!

Ärligt talat kändes det inte jobbigt att åka in i morse för solen bländade och i bilstereon dånade Black Magic Woman med Santana, och jag var inte det minsta seg, 8-15 är ju ingen match att knega.
Jobbar dessutom med dotra och vi har alltid mycket att prata om. Dessutom har vi synkat ihop våra sommarscheman så gott det går.
Nu måste bara N komma hem,  så hon hänger med i turerna också på schemat.
Ja, faktiskt så har hon landat, kanske t o m hunnit hem till stan, men vi kommer inte att ses förrän på tisdag tror jag.
Hade vi bestämt oss för att gå på festen hade vi setts ikväll men jag vill inte, och hon hade nog inte pallat efter ett halvt dygns resande.
Fast jag är såååå himla danssugen!!  Och rätt pank... så lördagkvällen får tillbringas hemmavid, förhoppningsvis finns något annat roligare än tävlingen i Kiruna på någon kanal att se.
Ska ju dessutom göra lite sommarsmycken till min uppvisningstavla i djuraffären, den måste uppdateras med jämna mellanrum, annars får man inget sålt.

Igår blev vi bjudna till norska vänner som har stuga utanför Vansbro under påsken, men jag jobbar hela påsken nästan, till mannens förtret. Men vem vill missa storhelgsOB?
Och hade vi vetat det tidigare hade jag kunna lagt schemat annorlunda men nu vill jag inte ta semester, snål som jag är med både semesterdagar och mitt dyrbara OB-tillägg.
Inte för att det är världens högsta OB men just därför får man gneta på.

Fast i sommar har jag planlagt hela fyra veckors semester. Det var fem år sen jag hade så många veckor sammanhängande ledighet, ska bli rätt skönt!
Längtar till stugan, sitta på altanen med kaffemuggen och njuta av fågelkvitter och när man fått  lite för mycket lugn kan man åka in till Tuna-tutten och shoppa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela