TyraTok

Livet är ett äventyr!

Pigg!

Publicerad 2008-05-03 12:25:04 i Allmänt,

Idag är jag inte bakis!
Trött, men jag gick upp halv fem igår morse och kom i säng 22 timmar senare så jag tycker det är en ursäktad trötthet.  Tror att  jag slumrade lite på pendeln in men det kan inte ha varit många minuter.

Jag gick upp vid nio för att haka på in till staden, veteranmarknad, men när jag hörde att mannen inte vågade köra, och inte jag heller så då stannade jag hemma, ville ha bilen med in till staden för att kunna hälsa på äldsta och yngsta kottarna innan dom åker till Polen inatt.
La mej i soffan och somnade om och vaknade halv tolv igen, nu är jag mer utsövd.

Men ve och fasa, man märker att vid 47 är man inte lika pigg längre...  förr kunde man gå ut tre dagar på raken fast man dessutom jobbade helg... nu borde man kanske sitta hemma och knyppla eller nåt kanske för att orka jobba...  virka eller sticka... fast det gör jag ju ibland.
Pärlar och målar ju med, så visst tar jag det lugnt men jag gillar att det rör på sej ibland.

Vi hade jättekul igår!
N och jag smet in på afterworken på BMB och tog två glas vin och dansade lite framför de söta pojkarna i bandet,  unga nog att vara mina söner, hela bunten, men när dom drog igång med Where The Streets Have No Name av U2, så då var det kört för vederbörande.

T ringde vid 19.45, hon hade anlänt på sin leriga, skrangliga cykel så vi drog oss till Strike, käkade jättegod mat och drack lite mer vin, fast deras var inte så gott fast det var dyrt.
22.00 fick vi vår bana, det är så kul att bowla, men det känns i benen idag, speciellt i låren, inga normala rörelser för mej att glida iväg över golvet, haha.
Man aktiverade väl någon liten muskel man inte visste att man har...
Tog en cider, testade hallon/lime, den var OK, inte så söt.

Efter bowlingen fick vi höra att deras nattklubb hade stäng, för i maj hade dom så lite gäster... hm...  ta ner skyltarna om det då sa jag, charmig som man är, och sen stolpade vi ut därifrån.
Fundrade vad vi skulle hitta på, kollade mot Harrys kö, men ingen av oss har haft särskilt kul där och den kundkretsen är samma som vi har på jobbet, lite drygt, så vi gick in på Oliwer för att få dansa.
Köpte ett glas vin till och sen var det dansgolvet som gällde fram till 01.45, inga tryckare här inte, fanns ingen där man ens ville dansa med så vi ringde T:s karl som kom och körde N och mej  till våra respektive hem.
Usch, känns pinsamt att dom skulle åka så långt utanför sta´n med mej... men det var otroligt skönt att vara hemma 02.15 istället för 03.30 som det blir om man åker nattbussen.
Betalade resan med smycken, haha, T hade köpt ett halsband och ett armband så jag kvittade det med resan.

Nu ringde mannen, dags att köra in och möta upp honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela