TyraTok

Livet är ett äventyr!

Rastlös...

Publicerad 2008-05-12 22:16:10 i Allmänt,

... var jag som sagt.
Föreslog mannen att vi skulle åka en tur till den lilla sjön vi brukar fiska i och kolla läget.
Hundarna blev överlyckliga över att få se lite nya vyer, dom badade och härjade och lyckades reta upp en kanada-anka, stor som en ångbåt, som närmade sej stranden. Den hade kanske bo nära där, huvudet ryckte mer och mer ju närmare den kom så till slut gick vi tillbaks till bilen.

På hemvägen tog vi vägen över Lisjö... det ligger nallar och lyktor vid infarten till gården där mamman och den stackars lilla femåringen blev brutalt mördade... så sorgligt...

Vi åkte vidare och hamnade vid en jaktstuga, mannen skulle kolla att båten han tjärade var tät.  Vilket underbart ställe!



Det blev till att ösa och Smilla inspekterar att det blir rätt fast helst hade hon kastat sej i plurret.



Här ska vi grilla och käka kvällsmat någon varm kväll, det är bedövande vackert och fridfullt.

Vi åkte vidare på skogsvägar och det dammade rejält bakom bilen, den nytvättade pärlan. Jag hade aldrig hittat hem om jag hade kört!


Det är så torrt i skogarna, men liljekonvaljen har slagit ut och blåbärskarten syns redan.  Fortsätter det så här kan man snart plocka kantareller, men då behövs det förstås regn.
Kanske kan man göra svampmacka och blåbärspaj till midsommar som en liten ny tradition...

Nu sitter jag här med nyfärgat och slingat hår, får se resultatet imorgon för i badrummet ser man inte mycket, spännande.
Det sved i hårbotten och färgen såg helskum ut i flaskan... jag har aldrig varit nervös när jag färgat förr men nu var jag faktiskt lite orolig, men det ser i alla fall inte helt för överjävligt ut... tror jag.

Nu ska jag krypa till sängs för imorgon ska jag upp 4.45 igen. Det är därför jag hållit igång hela dagen för att inte sova middag och inte kunna somna tidigt... en viss planering har jag äntligen lärt mej.
Ska drömma om min helkroppsmassage som jag bokat in på jobbet imorgon, godnatt.


Kommentarer

Postat av: Kattis

Publicerad 2008-05-13 06:27:07

Godmorgon!
Vill bara önska dig en till bra dag!
Må gott!
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela