TyraTok

Livet är ett äventyr!

Staplande steg

Publicerad 2008-05-04 19:55:17 i Allmänt,

Imorse...  eller snarare förmiddag är det väl vid 10... möttes jag av en glad överraskning när jag öppnade dörrarna för våra kunder.
Y, som gick i pension för snart två år sedan och sen tyvärr hade det kämpigt privat, skulle jobba idag!
Hon är en sån underbar människa och jag har saknat henne massor, vi har inte setts så mycket  heller som vi borde.
Nu började vi genast planera för en weekend i Sundsvall hos vår gemensamma vännina, det var fyra år sen vi  var där sist.  Då hade vi jättekul med kasinobesök och goda middagar, det ska snart ske igen kom vi överens om.
Så ska vi ha en vinafton i hennes lilla mysiga stuga minsann.

Dagen gick snabbt och bra annars, jobbade med dottern och hon for runt och städade och pysslade, fast jag tog sista storstädningen innan jag gick iväg till tåget lite tidigare än jag egentligen slutade. Hoppade över lunchen för att kunna gå, men om man bara käkar tre hårdmackor med makrill på behöver man ingen rast, det kan inmundigas på kontoret.

Gick och gick förresten... om jag tyckte att jag hade träningsvärk igår så är det sju resor värre idag så stapla genom centrum är väl snarare en korrekt beskrivning.
Jag hann i alla fall med tåget!

Nu har vi ätit jättegott, jag har sovit en stund i soffan och sen följde jag med mannen på doggywalk... tror folk skrattar när dom ser mej komma, en blandning av hasande och staplande.
Måtte det vara över imorgon när jag ska till banken.

Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2008-05-04 22:43:07

hehe det kan finnas en liten chans att det var en avlägsen släkting till dig :P Men försovning och sånt finns väl inte i generna? ;P

Postat av: TT

Publicerad 2008-05-05 08:18:23

Petra, det måste vara från faderns sida! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela