TyraTok

Livet är ett äventyr!

Tänkte inte på...

Publicerad 2008-11-24 16:02:19 i Allmänt,

...att det är en månad kvar till julafton!

Och hur mycket ska man inte hinna på den månaden??
Fast jag stressar inte, julen blir som den blir... lite klappar och lite mat till familjen, inget stort nu längre när inte barnen är små.
Lite färre paket blir det i år, ekonomin är inte så stabil för närvarande, men det är ju inget att göra åt, det är tanken som räknas och barnen är vuxna och kan förstå det.

Fast dom är fortfarande rätt förväntansfulla när dom kommer på julafton. :o)
Dotter D kommer hem 19/12 så då har man städhjälp, och om det inte blir blomkörning så hinner jag gott med själv eftersom jag tagit ledigt måndag-tisdag före jul.

Ja, det var det om julen... nu och här idag håller jag på att mentalt förbereda mej för ett ragga-pass, om A hinner klart sitt möte.
Vi får se, annars åker jag hem och tar en prommis med Tequila.
Vill hinna göra lite mer smycken också, ska ta med mej imorgon tänkte jag för nu börjar det drälla in lite annat här, idag såldes det silversmycken och på fredag kommer någon och säljer saker från Thailand.

Ska chocka kroppen med en clementin och jobba på lite med det sista.  Fridens!

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2008-11-25 10:57:05

Hej! Vi har äntligen fått det att fungera, nämligen julklappslös jul! Inte med barnbarnen, dom ska få sin peng att köpa det dom vill för, men bland oss vuxna! Makens ungar hinner sällan upp hit under julhelgen, och då ska det släpas julklappar hit långt in i januari....och inte vet vi vad vi ska handla, och inga pengar brukar vi ha! För ett par år sedan satte vi stopp, men självklart gäller detta inte bonusbarnens mor, så dom får dona bäst dom vill, ungarna har fattat att dom inget får av oss och inget heller ska köpa till oss. God mat och dryck och trevligt umgänge (o några partier sällskapsspel) det får dom mer än gärna om dom pallrar sig hit i jul, "ler"

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela