TyraTok

Livet är ett äventyr!

It´s friday!

Publicerad 2008-10-24 22:26:51 i Allmänt,

Läser mod sorg att tant Raffas byracka gått till de sälla jaktmarkerna... kan inte ens föreställa mej hur det blir den dagen Tequila inte orkar mer...
Tänker på dem som kommer att sakna honom...

Annars har dagen varit som den ska... halvhektiskt på jobbet med många garv, dom är rätt stolliga och roliga, man ska inte ha förutfattade meningar om folk, när ska jag lära mej!?

Gick ut från huset 15.45 och fick pasta med vitlöksstark köttfärssås när jag kom hem och sedan ett glas vitt.
Städade som en tok efter samtal med döttrarna, vill ju inte lämna huset helt igendammat när eventuellt båda döttrarna med sällskap ska övernatta här imorgon.
Fast dom vet ju att jag inte är pedant, städar till högtider och håller undan däremellan, finns så mycket roligar och mindre ångestfyllda saker att göra.

Spenderade en trevlig timme på nya Mea Culpa och fick min önskelåt uppspelad så högtalarna hoppade här på hyllan, Mustasch med Double Nature.

Nu är det väl i princip bara tvätten som ska hängas och hundrastning kvar innan kudden ska kramas så jag är pigg inför helgen i skärgården.
Sov så embarmerligt dåligt inatt, vaknde gång på gång.
En gång låg jag och väntade på gå-upp-signalen från mobilen men när jag till slut orkade vända på knoppen och titta på klockan var hon bara tre!
Ute stormade det så jag bara väntade att våra fönsterhakar skulle paja och fönstren flyga upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela