TyraTok

Livet är ett äventyr!

Mörkertrött

Publicerad 2008-10-20 20:38:37 i Allmänt,

Idag har jag varit så in i nordens förbenat trött så jag vet inte vad!
Kanske beror det på att jag inte gjort något vettigt alls i helgen, mest såsat bort tiden, inga planer blev förverkligade.
Fortfarande turkosa gardiner till lila lampa, suck.
Igår skulle jag ju iväg och titta  och lyssna på A:s kör, men först donade vi med nya spisen och sen satte jag mej vid pärlbordet och vips så vart det för sent att åka in, typiskt mej!

Änglamässan jag skulle åka till var ju nästa helg som Berith så snällt påpekade för mej, hahahaha, fast jag hade nog insett det när jag kollade tiden.
Annars hade jag i alla fall kunnat åkt till mina föräldrars grav i Hubbo och tittat till den, den är lite förbisedd nu när man flyttat ut från staden åt andra hållet, tyvärr.

Imorse när jag kom till jobbet satt jag bara och stirrade när jag tänt mina fyra ljus, kunde inte fokusera först... man ska nog inte vara ledig mer än två dagar på raken.
Men sen kom posten och då tog jag tag i lite öppnande och stämplande och då kom väl hjärnan igång på något underligt vis, tack och lov.
Svischade undan det mesta innan lunch, men efter lunch hade det slängts in ett möte som varade i 2,5 timme,  så då kom den stora tröttheten tillbaks.
Tur jag ska träna tänkte jag, men A hade också hamnat i ett långmöte så det bidde ingen ragga idag, fast det kändes skönt att komma hem innan det var mörkt.

Jisses vad fort det blir mörkt nu, och det är mörkt när jag åker på morgonen, hmmm, kanske därför man är så trött och seg i och för sej...
Maten var klar när jag kom hem, god mat, ytterfilé, klyftpotatis och wokgrönsaker med pepparsås, och sedan for vi in till ICA Maxi och handlade lite stuff.

Ikväll blir det tidig kväll, hoppas jag.
Det är inte min starka sida att lägga mej tidigt, har sååå mycket att dona med på kvällarna istället för att sova... konstigt nog för jag gör ju inte så mycket när jag har tid, utan när jag ska sova!?

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2008-10-20 22:09:38

Hej. Jag har utmanat dig i min blogg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela