TyraTok

Livet är ett äventyr!

Om möjligt...

Publicerad 2009-04-15 08:12:14 i Allmänt,

... så är jag ännu segare idag än i går... pust, stånk och stön... men nu är det bara två morgnar till.

Igår efter jobbet slängde vi i oss färdiggrillad kyckling,  jag är då för lat!
Men jag hade bara två kokta ägg med till lunch,  och det ihop med några hårdmackor stoppade ju inte länge så jag var vrålhungrig när vi var på väg hem, alltså fick det bli något sånär nyttig snabbmat.
Kyckling med grönsaker är väl ändå lite nyttigt!?

Sen försvann vattnet så disken fick stå och och det hade den gjort dagen innan med så vi flydde den belamrade diskbänken och åkte in till staden för mannen behövde köpa nya gympadojor.
Hittade skapliga på Stadium för 399 kr... den mannen sliter skor värre än värst så man kan inte köpa alltför dyra varje gång.

Efter det shoppandet tog vi en omväg hem över Hallsta för vi skulle kolla om vi såg några vildsvin vid utfodringsapparaten som står i skogarna mellan Hallsta och Olberga... har ingen aning om vart vi var till slut och inga grisar såg vi heller.
Väl en massa rådjur, en älg, en snöuggla och en hare så helt lottlösa vart vi inte.
Men det var mörkt när vi väl var hemma, klockan var över nio så det var nästan bara sängdags kvar.
Så gick den tisdagen... idag är det i alla fall onsdag, mitt i veckan och lite grått ute... möte på eftermiddagen så dagen går väl rätt fort skulle jag tro

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2009-04-15 08:16:02

Tråkigt att ni inte fick lägenheten i Tillberga, men det dyker säkert upp nåt bra igen. Ja, nu är man tillbaks i selen igen efter 4 dagars ledighet. Känns lite småjobbigt.

Postat av: Anna-Karin

Publicerad 2009-04-15 14:26:26

Hej!

Ja man blir lite lat i vårvädret. Det är väl skönt att slippa laga ibland. Apropå skor så köpte jag ett par för nästan tusen spänn men de låter som ett par flipp flopp när jag går så jag måste nog reklamera. Suck!

Ha det bra!

Kram Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela