TyraTok

Livet är ett äventyr!

I sakta mak...

Publicerad 2009-12-18 11:51:50 i Allmänt,

... kommer saker och ting på plats och antalet kartonger och säckar minskar.

Man är lite för trött efter jobbet för att ha racer-fart på plockandet.
Dessutom är vi i valet och kvalet om vi ska boka tapetsering av de två små sovrummen som inte var sådär jättefräscha, men det skulle innebära en hyreshöjning på ca 200 kr.

Vi har inte heller ställt bokhyllorna i ordning för vi hade tänkt köpa en ny TV,  men när vi hittade en med bra avbetalningsplan på OnOff så gick det inte igenom, Resursbank godkände inte mej!?
Konstigt att jag fått andra lån och abonnemang..?

Mina gardiner är för korta och vi har inte mattor så det räcker till där jag vill ha mattor.
Vardagsrumsmattan slänger vi för den är beige och går inte att få ren efter hundarnas framfart, och även andra mattor är slitna och fula, så det är lite som måste inhandlas.

Jaja, det blir väl jul i alla fall!
Idag jobbar jag sista dagen och imorgon börjar jag köra blommor ända fram till julafton, antagligen tillochmed på julafton en sväng.
 Men det gör inget för jag känner ingen julstress alls.
Jag brukar koka skinkan på kvällen före julafton, det är ett måste men förra året handlade vi resten av maten och det mesta av julklapparna på julaftons förmiddag och det blev en bra jul.

I år kommer vi att vara rejält fattiga p g a dubbel hyra så det blir inte många paket men vi hämtade två regnbågar i Köping igår som vi fått gravade och lättröka av en kompis och vi har massor av älgfärs till köttbullarna.
Willys säljer sillburkar för fem spänn och potatis är inte så dyrt så det löser sej. :o)


Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2009-12-19 07:33:16

Det brukar lösa sig vare sig man bakat kakor och städat eller inte.

Postat av: Inga M

Publicerad 2009-12-19 12:20:46

Vi brukar köpa möbler och sånt på Blocket eller i second hand. Ofta är det fina saker som duger väl om man inte vill ha ett paradhem förstås. Men det kan man inte ha med hundar.



Hoppas Du känner att Du hinner komma i ordning till jul. Det borde ju finnas lite ledighet att pyssla med inredning nu.

Postat av: anne

Publicerad 2009-12-25 14:04:48

Jag skulle tro det blev en bra jul för er, med älgfärsbullar och handfiskad regnbåge, julen handlar ju inte om hur mycket mat man får upp på bordet, mat som inte ens alltid blir uppäten.



Du fick väl inte igenom krediten på OnOff för att du redan har givits kredit på annat håll. När jag häromåret tog glasögon på avbetalning så fick jag inte igenom hela beloppet för de kollar ju till senaste deklarationsår, inte nuvarande inkomst. Så föregående års inkomst och befintliga krediter kan göra att det skiter sig, något som man (vi) behöver ha i åtanke, man ska väl avsäga sig krediter som man inte utnyttjar, som bara finns registrerade.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela