TyraTok

Livet är ett äventyr!

Soffvärmare

Publicerad 2009-12-29 22:59:46 i Allmänt,



Sedan Smilla flyttade till B så har Tequila fått ovanor som heter duga, men det är mannen som lärt henne dem.
I ärlighetens namn värmde jag den andra soffan ett bra tag tidigare i kväll, var så trött och gick hem tidigt från jobbet för att hinna med lite här hemma... men sov alltså istället.

Lägg märke till det tomma vitrinskåpet i bakgrunden... jag har inte packat upp alla glas och grejer ännu men det fylls nog på förr eller senare.
Idag har vi i alla falla fått upp gardiner och taklampa i det rummet som eventuellt blir mannens yngsta dotters rum till hösten om hon börjar gymnasiet här i Västerås.

Invigde badkaret idag också.
Har längat så efter ett bad eftersom vi bara haft dusch i byhåla men har inte funnit ro nog för ett varmt bad förrän ikväll.
Dessutom dricker vi lite whiskey i små fina nubbeglas så jag lär sova gott inatt så jag orkar masa mej upp sista morgonen innan det är dags för fyra lediga dagar igen, lyx!!



Mannen har dessutom tagit sej glögg i turkos mugg, ingen julkänsla där inte, haha.

Ute smäller dom raketer, det var en rejäl pjäs som small av nyss,  tur inte Smilla är här som är så rädd.
Tequila bevärdigade sej med att lyfta på huvudet och lyssna lite men hon är stabil och följer alltid med ut på nyårsafton för att kolla in vackra fyrverkerier.
I år bor vi ju nära Djäkneberget där det brukar samlas mycket folk och skjuta av raketer så vi kanske tar en sväng dit på nyårsnatten.
Det blir inga kalas, vi brukar käka gott och häcka i soffan. Något år har vi åkt över till svägerskan i Hamar men nu är det så kallt så mina planer på att eventuellt vara i stugan har skrinlagts.
Dotter D har annonserat att hon ska ha sitt födelsedagsfirande här hos oss på lördag innan dom beger sej norröver igen så det är lika bra man är hemma och försöker bringa ordning.

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2009-12-30 20:01:55

Himla tur Tequila inte bryr sig om smällare, vi har haft kompisar från Stockholm hos oss på nyårsaftnar då deras hundar varit absolut livrädda. Jag älskar fyrverkerier men tycker ändå att det är ett onödigt och dyrt och farligt nöje för lekmän att hålla på med.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela