TyraTok

Livet är ett äventyr!

Penntrollet fick lämna...

Publicerad 2009-01-10 21:41:48 i Allmänt,

,,, och ja, jag har ingen kommentar.

Insåg att jag inte kommenterade Let´s Dance igår heller, trodde jag gjort det men det var ju kommentarer jag lämnade runt om under bloggvandringen, haha.
Jag gillar Samuelsson, trodde han skulle vara mer frysboxlik på dansgolvet, och Morgan chockade mej totalt, trodde inte han kunde  dansa alls utan skulle skämta bort det hela.
Besvikelsen var Kittys barnsliga uppträdande, trodde hon hade mer stil...  Carl-Jan är en skön snubbe, det tyckte jag inte förr men har ändrat mej, men han åker nog rätt snart.
Blondin-Bella... inga kommentarer.

Körslaget vinner nog Wells för han har den klart gladaste kören.

Nu ska jag ut i slasket med hundarna för den sista luftningen, inte alls lockande men första gången för mej idag som lyckats smita undan den sysslan hela dagen, så det får väl gå... en snabbis blir det.

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2009-01-10 21:48:01

Tjohej, såhär tyckte jag: Linda har noll utstrålning, hon verkar sur och tvär,,,och alldeles för allvarlig. Kitty gillade jag INTE, verkar totalt omogen. Blondinbella likaså, o hon dansade pinsamt dåligt som en kratta. Men okej, hon är i alla fall positiv. Läste lite i hennes blogg igår, tänkte man måste ju hänga med, men fann inget intressant...

CarlJan är som han är, men får inte vara med så länge. Elisabet är ju lite häftig, vågar med ålderns rätt vara sig själv, o har en underbar självdistans! Och Morgan, han hoppas jag vinner hela rasket!

Nu ska jag fortsätta fira tremånadersbröllopsdag, haha

Kramen

Postat av: TT

Publicerad 2009-01-10 21:58:06

Men grattiskramar till de tre månaderna!!

Ops, jag glömde ju nämna Elisabeth, jag tyckte hon var charmig och duktig, trodde hon skulle vara mer stel och tillknäppt, hennes man såg sådan ut,haha.

Postat av: linda

Publicerad 2009-01-10 22:00:03

jag hejar på den store mannen..L

Postat av: Tanten

Publicerad 2009-01-11 09:06:36

Jag har inte hängt med ett ända dugg i år så...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela