TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ujuj, vilken röra!

Publicerad 2009-03-17 10:44:03 i Allmänt,

Nej, nu tror jag det är nåt fel på våra berömda telefoner igen... det ringer hur lite som helst!!

Fast det är skönt för i mitt rum råder ingen ordning alls.
Det ligger papper och små lappar och postits överallt med små underliga budskap som jag har klottrat ner i hast och sedan hoppas att jag ska förstå någon dag senare.

Jag blir så trött på mej själv... jag borde vid det här laget veta att jag helst ska skriva en halv uppsats om varje ärende för att minnas vad det var som skulle göras med det.
Fast under telefontiden finns inte tid för uppsatsskrivande... undrar om jag kommer att kunna bringa ordning i de ca 100 fallen jag ska hantera..?

Det får tiden utvisa, just nu kan jag bara försöka så gott jag kan.
Dessutom ska jag ha enhetschefer här på torsdag morgon och gå igenom läget inför hösten, mitt första egna lite större möte, spännande.
Varja dag dyker nya moment och frågor upp så jag förstår nu vad som menas med att det tar några år att bli en fullfjädrad placeringsassistent!

Kommentarer

Postat av: Anna-Karin

Publicerad 2009-03-17 13:43:13

Hej (igen)!

Ja då började du i samma veva som jag slutade. Jag blev färdig "syrra" 2000 och slutade då på badet. Innan så var jag också babysiminstruktör. Det saknar jag ibland. Det var så mysigt! Har försökt få till det i Surahammar, men de var inte intresserade...

Vi hörs // Anna-Karin

Postat av: Tanten

Publicerad 2009-03-17 18:02:24

Det konstiga är att det brukar kännas så glasklart just när man skriver det och så helt obegripligt bara några timmar senare.

Postat av: anne

Publicerad 2009-03-17 21:46:06

Din blogg är fabulous - hämta en award hos mig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela