TyraTok

Livet är ett äventyr!

Kan det bli gråare?

Publicerad 2009-11-16 19:08:29 i Allmänt,

Min tanke om att november är den pissigaste månaden på hela året har härmed förstärkts med ca 300 %.
Totaltjock dimma hela vägen in i morse, det var knappt man såg framförvarande bils baklysen,  och samma jäkla skitväder på vägen hem, usch.

Tur att man har ett jobb som är roligt, även om det var hur mycket som helst att göra idag, och jag hade nog kunnat sitta kvar till elva ikväll och varje kväll denna vecka för den delen.
Men hellre det än att rulla tummarna!

Hyresvärden var risig idag med och mannen skjutsade in honom för vidare undersökning. Dom hittade inget så han får väl bita ihop och börja jobba i alla fall.
Så undrade han om vi sagt upp lägenheten!?
Jaa, sa mannen, jag sa ju det i tisdags?
Nej, det ska sägas till frun, säger han då!
Puh, kan man bli galen... jag har i alla fall skrivit en formell uppsägning på datorn som vi båda har undertecknat och den landar just i detta nu på skrivbordet nere i verkstaden.
Jag trodde dom kommunicerade... och eftersom vi inte har skriftligt kontrakt så behövdes ingen skriftlig uppsägning... men nu har dom fått den i alla fall.

Själv ska jag sortera trådrullar, det låter väl roligt!?
Min sylåda är en katastrof, tänkte den skulle vara fin när jag packar upp den sen. :o)

Kommentarer

Postat av: Inga M

Publicerad 2009-11-18 07:03:22

Måste vara nyttigt att flytta; gå igenom alla ägodelar och slänga onyttigheter (eller lägga ut dem på Blocket), packa ner och så packa upp igen. För jag antar att det är så man gör, försöker bli av med en del i samband med flytt. Jag har inte flyttat på 30 år så min erfarenhet är begränsad. Och min källare överfull av alla prylar som jag borde ha slängt för länge sedan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela