TyraTok

Livet är ett äventyr!

Där sprack det!

Publicerad 2009-10-09 09:08:58 i Allmänt,

Min GI-plan fick ta en tillfällig vila igår för det var så mycket gott att äta på mingelfikat och lunchen, men jag hoppar på GI-tåget idag igen!

Dagen igår var en intressant och givande dag, förutom att buss 804 från Västerås till Uppsala var så sabla svinkall och saknade värme så vi var nästan halvdöda när vi kom fram.
Det första vi såg när vi klev in i det ursnygga konserthuset var kronprinsessan Victoria som åkte upp i rulltrappan. Hon skulle inviga en utställning om hjärnan fick vi veta.

Vi skulle inte till samma ställe, men vi skulle dock träffa smarta hjärnor, alltså placerings-assistenter från andra städer för att utbyta erfarenheter, men det började med frukost, tack och lov! :o)
Kollega M och jag var som målstyrda missiler runt disken, plockade från alla burkar med torkad frukt och godis, mackor och youghurt, hungriga som vargar var vi.

Lunchen gick inte heller av för hackor, började med god liten sallad med mycket soltorkade tomater och gröna oliver i, jättegott som kocken Tina skulle sagt.
Sedan var det kycklingfilé och en liten chokladkaka till kaffet, helt perfa!

Efter lunchen blev vi underhållna av en kille som heter Jacke Sjödin och det var en rolig prick. Berättade lite om sej själv, sina barn och sjöng lite sånger, känd musik men med egna otroligt fyndiga texter.
Skrattade mycket under dessa 45 minuter kan jag säga.

Bussen hem var varmare och mannen hämtade vid stationen så jag slapp vänta en halvtimme på tåg hem.
Väl hemma fick jag tag i dotter J efter ett dygns idoga försök, hon var fortfarande sjuk och ynklig så jag åkte in och hämtade henne.  Känns skönt att ha henne på plats i gröna rummet ett tag. :o)

Tänker gå hem efter lunch idag så hon inte behöver vara solo i Sura hela dagen.
Och solen skiner, bara det är ytterligare en anledning att avvika tidigare en fredag!

Kommentarer

Postat av: E

Publicerad 2009-10-09 14:48:24

Hoppas ni får en finfin helg och att J kryar på sej! :0)

Postat av: Selma

Publicerad 2009-10-09 16:34:31

Tycker att man blir stel och trött av bussåkning även om det är helt ok temperatur. Ha en skön helg!

Postat av: anne

Publicerad 2009-10-09 19:45:12

Morgonbussarna är alltid svinkalla, för mig var det uggs och jättestor dunjacka som gällde när jag pendlade till Eskilstuna.



Din dag låter mycket bra annars, och att du har dottern nära ett tag. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela