TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ändrade planer...

Publicerad 2009-09-24 10:19:50 i Allmänt,

... kan irritera mej ibland, vill gärna göra det jag föresatt mej att göra!

Vi hade planerat att åka till stugan i helgen, min oas i tillvaron, men så ändrade mannen sej i och med att en kompis ringde och ville ha med honom på nån jakthundstest på lördag morgon.
Lite irriterande också för det är inte ens vår hund det gäller... och exmaken hade tänkt komma upp och plocka lite lingon i helgen hos oss.

Visst kan jag åka ändå men exets sambo jobbar hela helgen så han skulle åka upp själv med småkottarna, och det kanske inte ser så bra ut om vi är ensamma i stugan! :D
Och då skulle dessutom jag få vara själv med kidsen i stugan medan han ångade ut i skogarna med bärplockaren i högsta hugg... mja... nej, det får väl bli någon annan helg.
Jag får väl passa på att möblera om hemma då och få vardagsrummet rejält städat vilket är så behövligt så man inte tror det är sant.

Nu ska jag bara ringa exet och berätta om hans kullkastade planer...

Kommentarer

Postat av: E

Publicerad 2009-09-24 14:19:34

Skumt, jag drabbades också av ändrade planer idag. Är det en sån dag kanske? Inget blir som man tänkt och tror-dag!

Postat av: Madeleine

Publicerad 2009-09-24 17:34:17

Hallå! inte roligt med ändrade planer om man sett fram mot en trevlig helg. Vilka fina bilder det var från förra helgen. Ha det bra. Kram Madde

Postat av: anne

Publicerad 2009-09-24 20:36:21

Det kan vara surt det där att behöva ändra sig när man stält in sig på något, speciellt då det är att tillsynnes onödiga skäl.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela