TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ytterligheter...

Publicerad 2009-09-23 11:53:30 i Allmänt,

... kan man tala om när man ena timmer ligger och spretar med benen medans en sköterska grötar runt och tar ett cellprov, och man andra timmen ligger på massagebänken och får underbar behandling!

Så kan det vara en puckeldag i september!!

Massagen kändes verkligen behövlig efter gårdagkvällens ensidiga arbete med lingonrensning, fy så tråkigt det är men det funkade till Idol och Kändisdjungeln.
Ja, dotter J lurade in mej på djungelspåret i helgen och nu måste man ju se vem som vinner den såpan...

Medan jag var inne på massagen, vi har en kille som kommer hit och knådar oss några gånger i månaden, om man vill bli knådad förstås, och har råd att bli knådad.

Jo, medan jag var inne där hade jag fem missade samtal på mobil och fasta telefonen från sambon så jag skyndade mej att ringa honom.
Jag hade glömt att logga ut mej så han var orolig att det hade hänt nåt med J och naturligtvis hade han hunnit ringa och skrämma upp exmaken också, haha.
Men nu är allting utrett och J är hemma och tvättar, migränfri idag och själv ska jag väl ta tag i dagens posthög!

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2009-09-23 16:02:25

Heja Tittilainen...;)Kraaaaam!!

Postat av: Paula

Publicerad 2009-09-23 16:48:34

Nu har jag läst ikapp, jädrans va du hinner med mycket, förutom att du jobbar! En annan kan inte hålla uppe ditt tempo, varken här eller där...

Kramen

Postat av: Persilja

Publicerad 2009-09-23 18:37:39

Hahaha!!! Grötar runt...jo nog är man väl lite "slapp" efter fyra barn, men grötar runt....hahhahaha! OCh sen får jag se megasnorren därnere och skrattar ännu mera. ;D;D;D

Sorry, har lite låg humor, underbältethumor...

Min man är likadan,(ja inte som snoppen nu...hahahahaha!!!) utan så fort han inte får tag i en är det katastrofvarning. Hans fantasi är enorm. Och han jagar upp sig lika mycket om nåt barn är sent. Jag är tvärtom. Mannen skulle nog hinna dö av svält innan jag efterfrågar honom. Jag tänker alltid, det är lugnt, han fick väl nåt ärende. Tur man är olika....!

Postat av: åsa

Publicerad 2009-09-24 08:39:06

Tur, att vi kvinnor får gå och göra provet, men inte är det roligt att ligga där inte...

Om inte jag är anträffbar så anordnas det nästan skallgång tamejsjutton så det gäller att informera så fort jag ska göra någonting, men jag kan förstå din sambos tankar..

Hoppas du får en bra torsdag, det får jag för jag är bortbjuden ikväll (och alla är informerade..)

Ha dé!/Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela