TyraTok

Livet är ett äventyr!

Helskinnade...

Publicerad 2010-12-24 02:10:21 i Allmänt,

... kom dotter D med hela konkarongen ner frampå kvällen och landade här för avlämning av ett stycke hund.



Och ser man på... finns här förutom en efterlängtad Tequila inte också en julgran??
Jodå,  mannen ändrade sej idag (förvånad jag? näe!) och åkte till skogs efter en gran och jo... det blev fint och katterna här ännu inte visat något intresse.
Fast nu kom det förstås en hund ivägen... dom har aldrig sett en hund!
Och dessutom kom en främmande katt in i huset en sväng också till deras stora fasa.



Chabo gillade tydligen vårt hem för han klev rätt ur buren och nosade runt så våra två små röda faror sprang i vild förtvivlan upp i sitt träd.



Huuuh vad otäckt,  nya fyrbenta varelser i vårt hem!!

Men så blev dom till slut lite nyfikna så när Chabo åkt vidare till sin "farmor" och maten vankades så lät dom sej till slut lyftas ner.
Tequila är ju van vid katter,  dessutom gammal och lat så hon brydde sej inte alls om Triss-Olle och Tekla-Lisa vilket gjorde att dom vågade sej fram aningens aning.



Av städning blev intet ikväll för vi hämtade hit mannens yngsta dotter från byhålan långt bort efter att vi handlat lite klappar och mat.
(Snälla chiefen släppte oss fyra arbetande till lunch och stannade själv till klockan tre.)

Sedan kom mannens son och näst yngsta dotter och vi har haft en trevlig kväll med avsmakning av skinkan bland annat.
Mannen skjutsar nu hem barnen 16,21 och 23 år unga till respektive hem och jag har nattat Teqila i soffan efter en kort kisspaus.



Har hällt upp ett glas rött i väntan på att han ska komma hem så man får krypa till kojs för att ta tag i städningen imorgon.
So far so god!

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2010-12-24 13:20:38

Oh vilken fin gran, men jag chansar inte! Dessutom har vi världens minsta vardagsrum så den skulle inte få plats om vi inte slängde ut sofforna...

Härligt att få gosa med Tequila igen! Ja imorrn kommer dotterns tre jyckar hit, två pappisar, dem känner ju våra jyckar men den tredje en liten chihahaua har jag eller hundarna här aldrig träffat. Har tänkt att katterna får bo i källaren de timmar vi har besök annars blir det nog för rörigt för alla. Dessutom är ju Paulina väldigt allergisk för katter, tyvärr.

Julekramen från pörtet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela