TyraTok

Livet är ett äventyr!

Man får tänka om...

Publicerad 2010-12-04 13:05:57 i Allmänt,

... när man ska ha fram lite julkrafs med två små katter i huset.



Ingen större vits att hänga upp sådana här slingor i år inte.
Det finns inte så mycket roliga ställen att hänga upp saker på i den här lägenheten heller för den delen.
När vi bodde i byhåla hade vi dels öppen spis och lite prång och skrymslen som man kunde mysa upp.

De långa adventsljusen fick också stryka på foten i år.



Jag trodde nog att glaspärlorna, de vita stenarna och silverdekorationen kanske skulle locka lite men nope, och det hela står ju stadigt på ett av betongfaten jag gjorde i somras.

Nu är det dags för köksfönstret att få nya gardiner men först måste jag värma lite av pastagratängen jag svängde ihop igår kväll.



Den blev väldigt vitlöksdoftande och väldigt god! :o)

*****

Jag är van att mannen är borta varje lördag men varken förra eller den här helgen har han givit sej ut på jakt vilket resulterat i att jag har inte fått så mycket gjort...  inte så mycket som jag tänkt i alla fall.
Fast å andra sidan... när får jag det..?

Men vi har ju umgåtts istället och det är ju inte fel det heller,  i veckorna jobbar jag och på helgerna hela sommaren och hösten har han sitt fiske och sin jakt.
Nu åkte han till fiskesjön för att kolla isläget och jag ska fixa till köksfönstret har jag tänkt och göra några julkort.
Skulle behöva promenera till Biltema för att köpa upphängning till panelgardin men det är tio grader idag... mjää... tar bilen sen när han kommer hem och jag inte hittar någon annan lösning.

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2010-12-05 11:30:07

Exakt så är det, med gubbe hemma blir det inte så mycket mer gjort än att laga mat, de äter ju hela tiden, dricka kaffe, de dricker ju kaffe hela tiden och så är de pratsjuka också.



Bra med man som är jägare / fiskare, då kan man få något uträttat. Nu ska jag leta vidare efter din östersundsspor här på bloggen, såg den hos anne.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela