TyraTok

Livet är ett äventyr!

Mera telefonstrul...

Publicerad 2010-02-10 23:05:06 i Allmänt,

... suck!

Något nannande blev det inte här ikväll för jag upptäckte att mitt mobilabonnemang var avstängt och fick sitta i telefonkö till Tele2.
Decemberräkningen blev lite sen här i flyttröran, mannen var säker på att han hade betalat den men så kom en påminnelse och jag fick bråttom att få in pengarna. Ikväll skulle jag just leta rätt på sista räkningen och betala in,  jag jag vet att jag är seg att betala räkningar ibland men men... 

Nu har jag i alla fall betalat januarifakturan två gånger för killen fattade inte riktigt vad jag pratade om... så telefonen är öppen igen och dom räknar förhoppningsvis bort dom pengarna på nästa räkning.

Vad skönt det skulle vara att leva ekonomiskt oberoende!!

Nu till något roligare... jag sprang på en gammal kompis på sta´n idag på lunchen, vi hann inte prata men hon hittade mej på fejan ikväll och vips är jag inbokad på en tjejkryssning 29 maj!! Över 40 glada tjejer, åh vad jag längtar!

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2010-02-11 06:32:15

Kula att det händer lite kul också så det inte bara är räkningar.

Postat av: Ia

Publicerad 2010-02-11 08:19:33

Ömsom vin och ömsom vatten...är det det som är livet?!

Postat av: Tele2

Publicerad 2010-02-11 15:40:58

Hej,



Det är tråkigt att läsa att ditt mobila abonnemang stängdes av på grund av vad som verkar vara ett missförstånd. De pengarna som du har betalat in två gånger har du givetvis kvar som tillgodo och dessa kan räknas av mot din nästkommande faktura eller återbetalas till dig. Hör gärna av dig till mig om du har fler funderingar eller frågor till [email protected].



Med vänlig hälsning,



Alan Kocevic, Tele2.

Postat av: Ia

Publicerad 2010-02-12 08:51:40

Jisses...har de folk som lusläser bloggar?????

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela