TyraTok

Livet är ett äventyr!

Nejdå!

Publicerad 2010-02-02 22:59:30 i Allmänt,

Här ändras inga planer, speciellt inte när det gäller tvättstuga för det tar någon vecka eller två att få tid.
Lite planändring blev det i alla fall efter ett intensivt eftermiddagsmöte... ja jag vet, man ska inte säga att man har möten på jobbet för att verka viktig men det är inte så i detta fall.

Vi har fått nya rutiner och en annan instans har tagit över lite av våra arbetsuppgifter, och för att få detta att funka krävs en hel del så vi har möten varje måndag med den andra instansen plus uppföljning på tisdagen på vår avdelning och dessa drar ut på tiden, oftast av ren frustration.
Jag kan inte förstå att min chef har sådant tålamod med oss??

Idag lyckades jag paja mötet lite... vet inte hur jag kom på tanken men kollega U måste lett in mej där för jag viskade till henne att hon kunde skaffa en norsk massagestav och hon undrade vad det är.
Ett tomt Treo-rör med en humla i, svarade jag, en gammal vits men hon hade inte hört den och fullkomligt exploderade.
Det gick inte att hejda henne och chefen och de andra undrade: Vad sa Titt nu då... hmmm...  till slut fick jag säga om det och det garvades hjärtligt... och så fortsatte mötet... chefen försökte informera om telefontider men det fnissades och till slut dog vi nästan alla av skratt igen...  jag ska vara tyst hädanefter.

På vår avdelning är den yngsta född 66 och den äldsta går i pension i mars... vi är inga ungdomar precis men vi har KUL!!
Eftersom jag dessutom vann en flaska vin på vinlotteriet idag sa jag att efter detta möte ska jag ta ett glas eller två och det gjorde jag. Då blev det inte fullt så tråkigt att ränna upp och ner till tvättstugan en tisdagkväll.

Kommentarer

Postat av: Inga M

Publicerad 2010-02-02 23:25:44

Jag vill jobba på Din avdelning, Ni verkar ha hur kul som helst. Den där norskhistorien med Treoröret måste jag berätta hos oss!

Postat av: Selma

Publicerad 2010-02-03 09:17:03

Åh, vad jag saknar det där att få bryta ihop av skratt på jobbet.

Postat av: anne

Publicerad 2010-02-03 19:53:42

Jag vill också skratta hysteriskt på jobbet....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela