TyraTok

Livet är ett äventyr!

Pengarna ramlar in...

Publicerad 2010-02-25 08:15:24 i Allmänt,

... eller i alla fall små summor då och då!

Igår fick jag ett utbetalningskort från Tele2 utan minsta anmaning från min sida, hög servicenivå!!
Deras konkurrent har inte skickat ut de pengarna dom lovade mej för en månad sedan och dessutom konfirmerade att dom var på väg en vecka senare... kanske kommit bort i posten...   :o(

För ca fem år sedan lovade jag mej själv att aldrig mer använda Tele2 för att dom inte lyckades flytta vårt bredband inom samma bostadsrättsförening och efter två-tre månader och hur många samtal som helst blev exmaken urförbannad och ringde upp, fick prata med en vettig karl och när han undersökte saken visade det sej att felet legat hos dem.
Sådant kunde inte uppdagas när jag eller sonen eller dotter D ringde, det måste en karl till för att få sådana erkännanden.

Men som sagt... efter allt flyttstrul med det jättestora bolaget har jag valt Tele2 och än så länge har jag ingen anledning att ångra mej.

Andra små summor som kommit in är småvinster på trisslotter och andra lotter som mannen fick i födelsdagspresent.  Jag antar att han löst in dem och skrapat vidare och eftersom jag inte hört något glädjevrål har det nog inte givit någon större skörd.
Får hoppas på våra stående Lotto-rader här på jobbet... jag vill vinna pengar, mycket pengar, köpa en bra bil och resa till värmen, bygga en inglasad verandra i stugan... det här är väl inga höga krav??

Kommentarer

Postat av: Renee

Publicerad 2010-02-25 09:06:22

Jag håller tummarna för att du vinner en massa pengar! Kan du göra detsamma för mig!



SV: går kanske hem vid lunch

Postat av: Ia

Publicerad 2010-02-25 09:09:30

Nej...de kraven var inte höga....själv tänkte jag köpa mig en lägenhet i Alanya och ett hus i på Nordanby gärde!!!!! Samt lösa in torpet :P

Postat av: Skogshuldran Titti

Publicerad 2010-02-25 09:35:13

Det kallas väl för "livets nödtorft", dina blygsamma önskningar?

Postat av: Selma

Publicerad 2010-02-25 10:50:17

Det tycker jag att du ska unna dig.

Postat av: Tele2

Publicerad 2010-02-25 16:53:17

Hej,



Vi beklagar att ni hade stora problem med flytten av ert bredband. Givetvis skall det inte behöva dröja tre månader innan flytten är genomförd. Vi på Tele2 hoppas på ert överseende samt att du numera är en nöjd kund och att du kommer att förbli nöjd även fortsättningsvis.



Med vänlig hälsning,



Alan Kocevic, Tele2.

Postat av: Mia

Publicerad 2010-02-26 10:20:01

Tänk vad vilseledd jag är genom "Kvinnor kan".... förvånad blir jag...



Ännu mer förvånad blir jag när jag ser kommentaren här ovan från Tele2. Inser att företagens personal ser nytta av att möta kunderna via bloggarna. Jag har fått respons från Lindex i något fall, just via bloggen! Kan kanske bero på att företagen inte gillar att bli uthängda på nätet så lätt som sker idag, när inte kunderna är nöjda!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela