TyraTok

Livet är ett äventyr!

Mildväder...

Publicerad 2010-01-16 22:59:36 i Allmänt,

...och ändå har jag knappt stuckit ut näsan idag, bara en snabbis till ICA.
Och det blev en snabbis i dubbel bemärkelse eftersom vi såg en person vi inte vill umgås med så vi fick smyga som två verkligt udda personer bland hyllorna, haha.
Sedan är det bara att önska att personen inte har någon anknytning till detta bostadsområde...då packar mannen,haha.

Jaja, idag har vi pysslat här hemma.
Hade tänkt hämta sista grejerna i källaren idag men jag tyckte det var skönt att bara vara hemma. Mannen var i skogen från morgon till tidig eftermiddag, äntligen mildväder så han kan vistas ute med sina jaktkompisar igen.
Nu åkte han iväg, är han chaffis till K och Ö som varit här i staden på middag och skulle hem till byhåla. Dom var ledsna när vi skulle flytta men dom har ju "sin" chaffis och vän kvar i alla fall.

Inte mycket att säga idag... svårt att skriva med plåster på ett finger. Packade ur en trunk och såg något blänka i ett ytterfack... skulle struntat i det för det var en rakhyvel som antagligen legat där sedan mannen sist var på romerska.
Skar mej i fingret och det fick han minsann höra, slarver!

Har under dagen haft så bra inlägg i tankarna men nu är det blankt... skrattar i alla fall gott åt intrigerna i Robinson... undrar vad deltagarna tänker när dom så här i efterhand ser sej själv och hör sina kommentarer!?



Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2010-01-17 14:42:57

Besvärligt läge. Man kan tror att man kan smyga säkert bland hyllorna men...

Postat av: anne

Publicerad 2010-01-17 16:44:29

Men så drygt att behöva gömma sig!!! Ni kan inte på annat vis klargöra att det inte blir något umgänge? Utifall personen i fråga bor på andra sidan gatan...?

Postat av: E

Publicerad 2010-01-17 19:27:14

Häpp! Vad sägs om lunch nån dag i veckan?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela