TyraTok

Livet är ett äventyr!

Runt trakterna av Västerås...

Publicerad 2010-01-02 23:03:24 i Allmänt,

...kunde man under lunchtid idag misstänka ett mindre jordskalv, men det var bara jag som gjorde en rejäl vurpa när jag skulle korsa en gata och samtidigt hasta om ett äldre par på min väg mot centrum.
Dom ringde från Uppsala och undrade men jag kunde snabbt lugna dem.

Lyckades hamna på sidan istället för ryggkulan men tog emot mej så axeln, armen och handen gör ont.
Inte allvarligt nog för att söka vård men det känns lite stukat.
Inte värre än att jag for upp och lugnade de stackars människorna som undrade hur i hela friden det gick, och så gick jag i något lugnare takt vidare och träffade dotter J.
Vi fixade biljetter och lite mer presenter till dotter D,  och unnade oss mat på Saffet´s innan vi båda ska ta tag i vikten och hälsan.

Hem tog vi bussen, inga mer riskabla promenader för min del inte.
Men det vart ingen ro att känna efter utan mannen och jag ilade över till ICA och handlade ingredienser till det stundande 24-årskalaset medan döttrar med vänner/pojkvänner tog hand om hunden.
Sedan fick dom choppa till en stor grekisk sallad och storebroder dök upp med fint presentkort på gubbdagiset till dotter D, till hennes stora glädje.

Sedan kom sonen med flickvän Mia,  och exmaken med familjen inramlade.
Lilla J, sex år var prickig, nu var det hennes tur att ha vattkopporna men hon kämpade tappert hela kvällen och verkade nöjd med boken hon fick i julklapp av oss. Hon är jätteduktig att läsa och skriva,  storesyster D fick en sååå finurlig teckning av henne,  måste bara fota den sedan och lägga in här.
Lillasyster T, tre år är ett sådant kvicksilver och har just tillfrisknat från sina koppor så där fanns energi nog för fem hela kvällen. Storasyskonen fick det hett om öronen, hehe.

Kvällen blev lyckad och nu sitter jag här med ett glas rött och pustar.
Gläder mej åt att mina julbilder är inlagda i datorn via minneskortläsare vi fick låna eftersom jag fortfarande inte hittat kamerasladden.
Tror jag publicerar några imorgon, är lite trötter nu.

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2010-01-03 08:52:30

Ujja, det låter som en vådlig vurpa. Hoppas du läker ihop snabbt.

Postat av: anne

Publicerad 2010-01-03 10:26:26

Ajajaj! Har du inte läst att broddar är en storsäljare just nu? Kanske skulle du investera i ett par?Skrämma gamla människor så där...;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela