TyraTok

Livet är ett äventyr!

Slitig söndag

Publicerad 2010-01-10 23:08:43 i Allmänt,

Idag klev jag upp kvart över elva!!
Gissa om jag blev snopen när jag såg vad klockan var...  skönt var det att sova ut så, men jag vaknade med huvudvärk, antagligen för att jag sovit för mycket.

Trodde inte jag skulle komma igång och få något gjort men mannen gick ut och kablade igång Audin med hjälp av Saaben medan jag duschade och så åkte vi till byhåla med två bilar för ännu ett ryck.
Denna gång blev det rejält, två vändor med tre fullastade bilar och i sista lasset, när SAABEN var varm körde vi hem alla blommor, hurra!

Dessutom har jag städat hela det stora skafferiet och ugnen plus de sista hyllorna i köket, skönt.
Frysen står på avfrostning och det hänger ren tvätt i badrummet där uppe. Passar på att tvätta varje gång vi är där eftersom jag ännu inte bekantat mej med tvättstugan här.
Vill helst hitta en liten begagnad maskin så jag kan tvätta när jag vill.

De nya hyresgästerna kom för att mäta lite och då fick dom vår extranyckel så dom kan gå in när dom vill och till nästa helg kan dom börja renovera det vi kallat skräprummet. Vi fick aldrig göra iordning det till sovrum som vi hade velat men dom ska få göra det och det blir nog bra så man slipper sova mot det kokheta garagetaket.

Såg Smilla med sin nya familj, mannen var ute då och hon blev så lycklig när hon såg honom, jag pallade inte med att gå ut... det får gå ett tag till innan jag vill träffa henne.
Ungefär samtidigt kom ett MMS från Nälden, en jättefin bild på Tequila i snön, kul!

C kom och kollade till oss när vi donade och undrade om vi tyckte det var tomt utan någon hund.
Mannen tyckte inte han hade känt det ännu men jag sa att det var urtrist, och det förstod han för deras tre år unga hund dog knall och fall för några månader sedan och dom skulle inte ha någon mer, men nu har dom beställt en valp som dom var och tittade på i lördags. :o)

Nä, nu ska jag inte sitta här och blavera, ska ställa alla blommor i fönstren och plocka lite så det blir beboeligt här igen.
Detta var i alla fall sista lasset som ska in här i lägenheten, sen är det bara källargrejer kvar, skönt!
Sedan kommer jag att sova sött på lilla örat, och tyvärr är det måndag imorgon så man måste masa sej upp i sjudraget.

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2010-01-11 12:23:35

Måste kännas härligt att allt är klart nu!

Vi får ta och käka lunch vid nåt tillfälle när jag jobbar på stan! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela