TyraTok

Livet är ett äventyr!

Sista veckan...

Publicerad 2010-07-05 23:18:38 i Allmänt,

... före semestern känns alltid lite hektisk... man vill ju ha det mesta undanstökat och klart så arbetande kollegor inte behöver slita med mitt.
Dessutom är jag borta (eventuellt) i fem veckor och när jag kommer tillbaks är det lite sent att fixa det sista före skolstarter o dyl.
Om vi inte åker någonstans så jobbar jag eventuellt redan 9 augusti men om jag har kul blir jag ledig till 16:e... vi får se.
Behöver en vecka i vår när Nettish och jag ska resa till sydliga breddgrader.

Efter jobb och isterband åkte jag med och fiskade för kvällen var så fin.



Spelar inte så stor roll att man inte fick fisk... jo lite för jag är en tävlingsmänniska och det retar mej att fisken hoppar i mitten på sjön men inte nappar på något... men det var i alla fall avkoppling,  nästan inget folk alls och varmt och skönt.

Såg en vacker vit blomster som jag inte vet vad det är men jag sa åt mannen att gräva upp en planta till mej, inte märker gubbarna om den är borta.



Nu när vi kom hem sitter vi på balkongen och njuter av varsitt glas vitt vin, man måste banne mej njuta av varma kvällar och sommaren... den kan ju som bekant bli kort och det vill man inte sova bort.

Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2010-07-06 09:52:31

Men Titti har du missat salagropen?!;) Hmm hur ska jag förklara. Om man kommer från stan och kör sala vägen mot gävle och det.. Så svänger man in mot salbohed (står en skylt) och kör några hundra meter så brukar det stå massa bilar parkerade liksom in längs vägen. Där inne är det! Ett grustag typ :) Hoppas allt är braa! Kram

Postat av: Inga M

Publicerad 2010-07-06 10:28:27

De där blommorna växer så där plötsligt i rätt stora flockar på enstaka platser och sen inga alls. Men jag minns inte vad de heter.



Håller med om att njuta av varma sommarkvällar, man får ta vara på var och en av dem som om den var den sista för säsongen. Ett tu tre så börjar det regna och slutar inte.

Postat av: Ia

Publicerad 2010-07-06 14:30:53

Ops...här kan jag räta ut flera frågetecken ser jag ;)



Blomman heter Malva...exakt vilken malva kan jag inte säga....men kanske praktmalva...eller praktvulva som Blivande råkade säga till min mamma en gång ;)



Gropen Ni pratar om heter Lånstagropen och ligger exakt 5,2 kilometer från Salavägen (väg 56)...det är "vår" badgrop nämligen :P När man kommit dit har man passerat vårt torp :P Det är faktiskt itne nåt tokigt badställe men lite tufft att få parkering ibland :D



Sv; Så skönt att höra att det inte bara är jag som kan "roa" mig i timmar med intelligensbefriande spel ;)

Postat av: Paula

Publicerad 2010-07-06 22:27:58

Hur klarar ni er från de stygga myggen och knotten? Förstår inte, mig älskar alla äckliga vidriga stickande insekter. Nu senast i helgen när jag bestämt mig för att premiärsimma, klart att bromsarna följde mig ut i sjön surrande runt huvudet. Väl tillbaka vid bilen hade jag två bett som gjorde attans ont.

Blir det stugan för hela slanten på semestern? Vi har hyrt en stuga några dagar nästa vecka när Hasses döttrar kommer upp med respektive. Tyckte det var så trist att sitta här i lägenheten, men det vet dom inte om! Det får bli en överraskning att vi inte stannar här utan åker vidare ut på landet.

Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela