TyraTok

Livet är ett äventyr!

Äntligen lördag!

Publicerad 2010-10-09 10:20:28 i Allmänt,

Veckan har varit intensiv och nöjeslivet ännu mer intensivt!:o)

I torsdags kväll var det trerätters middag med vin för alla konferensdeltagare vilket var väldigt trevligt med underhållning först av Västerås Ungdomsbig band ( tror jag dom hette).
Så var det två killar som heter Anders & Andreas som höll i programmet och även underhöll själva,  rätt knäppa små sånger haha.

Efter middagen klev så det gamla anrika Västerås-bandet Rytterne Röj upp på scenen men sin galna norrman och då blev det just RÖJ!



Här på bilden fick dom ALLA konferensdeltagare att lägga armarna om varandra till en skön Lennon-låt,  det var så magiskt!

Herre jisses,  jag dansade och sjöng i två timmar,  kläderna gick att vrida ur när jag kom hem vid 00.45-tiden så en dusch var nödvändig innan jag hoppad i säng.

Trodde jag skulle vara seg under fredagens work shops men icke, och den goda lunchen bestående av kyckling och kantarell-risott var lika god som jag trodde den skulle vara.
Sedan var det utvärdering och kaffe med avtackning och skickande av stafett-pinne till Island.
Det skulle ju vara så kul att få åka på...  



När klockan var 15.00 var det hela över och jag kutade iväg för att träffa min vän N för lite mat, vin och sedan after work på Blue Moon Bar.
Det var Rydell & Quick som körde så ännu en gång röjdes det rejält på dansgolvet och sista timmen innan hemgång var vi i schlagerbaren med N:s man och hans två kompisar... cheeez vad vi dansade,  KUL!

Mannen var lite putt när jag kom hem haha, jag hade tänkt mej att jag inte skulle orka så länge utan vara hemma vid 21-tiden men OOPS!... hon var  över tolv när jag ramlade ur taxin här utanför.
Men jag muntrade upp honom med glatt pladder! ;o)

Känner mej förvånansvärt pigg i kroppen trots intensiv vecka med Uppsala-besök på måndagen, två hektiska arbetsdagar och så två konferensdagar med party bägge kvällarna!
Får se vad helgen ska innehålla... skulle vilja ta en sista sväng till stugan... vi får se vad mannen vill när han kommer hem från byhåla.



Appropå Uppsala så passerade vi en butik med ovanlig skyltning, så himla söta!:o)

Kommentarer

Postat av: E

Publicerad 2010-10-09 11:08:39

Herregud, jag blir matt bara av att läsa om din vecka! :0)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela