TyraTok

Livet är ett äventyr!

Om fem månader...

Publicerad 2010-10-24 11:22:16 i Allmänt,

... är jag alltså femtio år när jag vaknar på morgonen!!

Ojoj, vad tiden går och jag vet inte om jag vill vara hemma och ha fest eller rymma,  men jag har ju tid på mej att klura på den detaljen.

Mannen har åkt och fiskat tidigt tidigt i morse,  men jag sov och snarkade till 9.15.
Inte för att jag sovit så mycket under natten för katterna var så utpumpade igår kväll av flera besök här att de sov som stockar hela kvällen i sitt träd.
Istället började de härja vid 00-tiden när jag gick och la mej och det tog någon timme, timme två innan de lugnade ner sej,  då ringde förstås mannens klocka strax efter det så jag vaknade till.

Nu har de haft en riktig röjar-förmiddag och slocknade tvärt vid mina fötter.
Triss sover precis som en hund på ena foten om man sitter framför datorn i soffan.



Står jag vid spisen och lagar mat lägger de sej nedanför och väntar på middag. :o)

Nu funderar jag på att ta en promenad runt stadsdelen,  det finns vackra omgivningar här.




Så här ser det ut när jag går eller cyklar ner mot staden på morgnarna, man skymtar domkyrkotornet och Skrapans blå gestalt.



Här kan man ta en paus om man kroknar,  synd att det är nedklottrat...

Börjar dessutom bli lite kaffe-sugen,  jag glömde handla ett paket igår så burken är tom och det är inte bra en ledig förmiddag.
Har sett på fyrans morgon-TV,  det var en intervju med Arboga-mamman som fick sina två barn mördade av den galna tyskan och nu har en sexmånaders baby. 
Hon har dessutom kommit ut med en bok som jag nog måste läsa... hon är en otroligt stark människa med en väldigt positiv livssyn.



Nu är det Paulo Roberto, inte lika intressant i mina ögon så jag kan gå ut en sväng.


Kommentarer

Postat av: TT

Publicerad 2010-10-24 11:24:37

Fel av mej, boken kommer ut 5 november, sorry!

Postat av: weaf4f

Publicerad 2010-10-24 14:42:04

Passa dig för kattar som nafsar dig i fötterna.

Mycket värre än de vargar/jämthundar som hysteriska kärringar i Värmland är sååååååå rädda för och påstår både det ene och det andra om:o)

http://www.nwt.se/torsby/article791536.ece

Postat av: anne

Publicerad 2010-10-24 22:27:02

Underbara katter, Djäkneberget är fint, vet inte om jag fixar den boken (de morden är nog de som berört mig allra, allra mest).



Ha kalas-det är så kuuuuul!

Postat av: Inga M

Publicerad 2010-10-25 11:26:34

Klart att Du ska fira 50 år! Det är ju höjdpunkten i livet, sen går det bara nerför. Asch, jag skojar bara, jag fyller snart 60 och har aldrig mått bättre, men jag är för lat för att göra kalas. En god vän till oss hade ett kul önskemål inför kalaset. Hon önskade sig upplevelser tillsammans med de olika gästerna. Inte presenter men att var och en skulle komma med en aktivitet som just de två paren (eventuellt tillsammans med andra) skulle göra tillsammans vid någon tidpunkt framöver. Och hon fick det roligaste år hon haft i livet med vänner som drog dem med ut på alla möjliga och omöjliga utflykter och uppdrag. Inte helt fel om nu redan har mycket blommor och brödrostar.

Postat av: Paula

Publicerad 2010-10-25 13:22:26

Nämen har du börjat få åldersnoja??? Efter femti börjar livet ju, vettdu! Haha, då får man alla möjliga roligheter som jag nyss berättat om, haha, närå, inte alls, om man bortser från vissa krämpor så gillar jag livet efter femtio, man är ganska säker på vem man är o kan skita i vad andra tycker o tänker!

Katterna är ljuvliga, tror du får äta upp det du tidigare skrev om att dom sover sött på nätterna! Kattungar har en benägenhet att rejsa runt i huset vid tolvsnåret, hoppa över högt o lågt och busa allt dom orkar innan dom slocknar.

Solen skiner idag, vi hade -8 imorse inte en mygga så långt ögat kan nå!

Kramen

Postat av: Mia

Publicerad 2010-10-31 09:00:09

Arboga-mamman, ja, hennes bok vill jag också läsa. En fruktansvärd upplevelse hon har bakom sig. Kul att höra att hon åter har en liten bebis.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela