TyraTok

Livet är ett äventyr!

Nu gick det...

Publicerad 2011-12-22 21:50:41 i Allmänt,



... att lägga in bilden jag kämpade halva morgonen med!

Denna handmålade vackra stora kula hade mannen med hem från sin mammas dödsbo och jag har hängt den lite undanskymt så inte Olle ska ha en ny sport att utöva...

Idag tog jag en diskussion med mej själv på jobbet... har tänkt spara mina lediga dagar till en resa och eventuell flytt men vad fasen... vi skulle vara sju på avdelningen imorgon... näe... jag avvek och la in semester.

Mannen hämtade upp mej på jobbet och vi for till en kompis till honom för att titta på en Audi A4 jag är lite sugen på... jorå... jag tar den nog. Har saknat en combi och en svart bil har jag nog aldrig ägt och det var länge sedan jag hade en fyrhjulsdriven bil så..  ja va fanken... jag får sälja röda faran.

Sedan plockade vi upp dotter J som hade en del ärende att uträtta och i och med det fick vi nästan alla klappar klara och det mesta av maten handlad,  nice!
Mannen hade dessutom hämtat en fin gran i skogen med markägaren Eriks tillåtelse och nu har vi placerat den i den nya fina foten vi köpte i helgen.

Tar ett glas vitt i väntan på att granen ska tina helt så jag kan tjofsa upp alla våra nya kulor och ny belysning,  silver och lila får åter bli årets tema.
Just ja... en påse skumtomtar har slunkit ner... var ju faktiskt två veckor sedan sist. :)

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-12-23 08:52:59

Isch! Skumtomtar och ett glas vitt! Samtidigt?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela